2BE.PL Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Aktywując wybrany pakiet hostingowy w 2BE.pl na cały rok zapłacisz aż 90% mniej! To nie wszystko! Do każdego pakietu dodajemy zestaw bonusów, ułatwiających start strony w sieci. Zobacz listę. Pakiet Żółty = 25 zł netto Pakiet Czerwony = 55 zł netto I oczywiście 14-dniowy okres testowy całkowicie za darmo! Szczegóły oferty na naszej stronie internetowej. Właścicielem marki 2BE.pl jest: Grupa Adweb Bartłomiej Juszczyk ul. Bonarka 11 30-415 Kraków NIP: 678-220-95-32, REGON: 356547582 Tel. 12 427 12 55 Aktualne promocje na domeny i hosting. | Blog o domenach, który da się czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2BE.PL Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Na Święta obniżamy ceny rejestracji najpopularniejszych adresów. Domeny .EU oraz .PL kosztują teraz tylko 6,90 zł netto. Domeny w niskiej cenie można rejestrować zarówno będąc osobą prywatną, jak i przedsiębiorcą. Nie obowiązuje limit liczby rejestracji, a każdy klient może skorzystać z bonusów: bezpłatnego konta hostingowego Free kuponu FreshMail umożliwiającego wysyłkę mailingu do 10 000 odbiorców rabatu na program antywirusowy G Data Rejestrując domenę wraz z kontem hostingowym FREE po roku zapłacisz tylko za odnowienie domeny. Za przedłużenie konta hostingowego nie zapłacisz nic. Promocja trwa aż do 6 stycznia 2016 roku. Dodatkowe informacje i regulamin są dostępne na naszej stronie internetowej w zakładce Promocje. Właścicielem marki 2BE.pl jest: Grupa Adweb Bartłomiej Juszczyk ul. Bonarka 11 30-415 Kraków NIP: 678-220-95-32, REGON: 356547582 Tel. 12 427 12 55 Aktualne promocje na domeny i hosting. | Blog o domenach, który da się czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav88 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 ale się u Was narobiło. Kiedy staniecie na nogi?W panelu domen nie mogę znaleźć i przenieść domeny na inny serwer. Mój login to braciabe Parki w Warszawie oraz współrzędne geograficzne Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav88 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 żal, 0 kontaktuhttps://www.wykop.pl/link/3008993/2be-pl-ukrywa-sie-przed-klientami-podczas-awarii/ Parki w Warszawie oraz współrzędne geograficzne Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 oni na naszym forum ostatni raz byli w grudniu 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylver Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Nie chce podbijać tematu, ale dodam tylko tyle. Na moje lepiej że pracują niż wiszą na słuchawce. W tej chwili nie ma co ich atakować o kontakt bo nic nie pomogą. tu informacja choć oczywiście nie ze źródła https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2016-03-06/awaria-w-firmie-hostingowej-padlo-prawie-2-tysiace-domen-paraliz-sklepow-i-blogow/ MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref Najwartościowsze kursy online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Ostatnie zdanie z artykułu Polsatu News W połowie lutego, na swoim twitterowym profilu firma 2BE.pl umieściła zaproszenie na konferencję branży informatycznej poświęconą "(Bez)cennemu bezpieczeństwu w IT". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 info od nich z fb Szanowni Państwo, W weekend przywieźliśmy nasze serwery z Warszawy do Krakowa. Liczymy na to, że tu na miejscu szybciej uporamy się z przywróceniem usług. Uruchomiliśmy pocztę elektroniczną. Obecnie można odbierać i wysyłać maile poprzez programy pocztowe za pomocą protokołu POP3. Protokół IMAP jest na chwilę obecną wyłączony. Prosimy Klientów korzystających z protokołu IMAP o zmianę na POP3 i ściągnięcie poczty.Ustawienia: POP3.2be.pl PORT 110 Wkrótce uruchomimy Państwu dostęp do bazy MySQL -https://mysqladmin.2be.pl, z którego będzie można pobrać aktualną bazę. Klienci, którzy nie posiadają danych dostępowych, proszeni są o kontakt e-mail: 2be@2be.pl. Najważniejszy problem to Państwa strony www. Na tym etapie jesteśmy niemal pewni, że nie uda nam się odzyskać backupów aktualnych stron www. Najbardziej prawdopodobne są stany z czerwca 2015 roku. Natomiast treści stron zapisane w bazie danych zostaną zaktualizowane do stanu z dnia 26.02.2016. Aktualnie serwer backupowy jest diagnozowany w profesjonalnej firmie odzyskującej dane. Nie mamy jeszcze informacji czy uda się z niego przywrócić strony www. Wszelkie pytania prosimy kierować do naszego Biura Obsługi Klienta:Domeny: domeny@2be.plHosting: 2be@2be.pl Telefon: 12 427 12 55 Na naszych skrzynkach znajduje się duża kolejka wiadomości, na wszystkie z nich odpowiemy.Zespół Grupy Adweb Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylver Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Nie chce podgrzewać sprawy, bo jest dość przykra jak dla mnie, ale szkoda, że internety już tak po nich jadą i dorzucają do pieca i tak już zdenerwowanym klientom. Tak na prawdę to są ofiarą samych siebie i swoich klientów a przez politykę cenową, mieli albo i nie mieli takie a nie inne zabezpieczenia. MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref Najwartościowsze kursy online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Tak na prawdę to są ofiarą samych siebie i swoich klientów a przez politykę cenową, W tym biznesie wszyscy tną koszty i liczą na łut szczęścia. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mghost.pl Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 SzlafRocku, nie wrzucaj wszystkich do jednego worka . Wiadomo, że do budżetowych ofert nie stosuje się enterprise'owych rozwiązań (i piję tu np. do naszej budżetowej oferty blutu), ale np. w głównej ofercie, backupy kont hostingowych wykonywane są codziennie, co tydzień i raz w miesiącu na taśmy. Więc nawet BOFH (https://pl.wikipedia.org/wiki/BOFH) zdalnie nic nie zrobi, a taśmy leżą sobie w sejfie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Nie chce podgrzewać sprawy, bo jest dość przykra jak dla mnie, ale szkoda, że internety już tak po nich jadą i dorzucają do pieca i tak już zdenerwowanym klientom. Tak na prawdę to są ofiarą samych siebie i swoich klientów a przez politykę cenową, mieli albo i nie mieli takie a nie inne zabezpieczenia. Bzdury pleciesz, nie są ofiarami. Ofiarami są klienci, którzy zaufali hostingodawcy. Cała wina leży po stronie hostingodawcy, gdyż to on nie zapewnił właściwego bezpieczeństwa swoich serwerów jak i danych znajdujących się na nich. Klientów nie obchodzi, że ktoś włamał się na ich serwery - to nie jest ich problem, ale jak ktoś żydzi i nie płaci za wykonane usługi to może być pewien, że poniesie tego konsekwencje. Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylver Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Powiedziałeś ze mowię bzdury a według mnie powtórzyłem to co powiedziałem. Obecnie, na naszym rynku nie wiele jest myślących klientów w sposób taki, aby cenę nie stawiać na 1 miejscu w doborze usługi. Firmy chcąc przetrwać te mniejsze szczególnie musza sie dostosować do swojego targetu a niestety ekonomi nie da sie oszukać, a skutki tego widzimy MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref Najwartościowsze kursy online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Jak to mówią, ludzi można podzielić na tych którzy robią kopie zapasowe i na tych którzy zaczną je robić. Każda szanująca się firma powinna sama zadbać o backup danych a nie tylko polegać na firmie hostingowej. Zleć napisanie tekstów profesjonalnym copywriterom -> klikZlecenia na tworzenie stron www - złóż ofertę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Ludzka naiwność, żeby nie powiedzieć głupota, nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. Ja nic niewarte szablony dokumentów backupuję w 2 różnych miejscach, a tu wychodzi na to, że ludzie mający biznesy zarabiające XX tysięcy złotych /mc nie mieli ŻADNYCH kopii? No jakim trzeba być ignorantem, żeby choć raz na miesiąc nie kliknąć sobie zrzutu baz, a pliki mieć tylko na serwerze? Nikomu źle nie życzę (ani 2be, ani ich klientom), ale myślę, że każda ze stron wyjdzie mądrzejsza z tej sytuacji i więcej podobnych błędów nie popełni. PS. Patrząc na samolot rozbity nie tak dawno w alpach to sabotażu nigdy nie da się w 100% zapobiec - nawet jak w grę wchodzą gigantyczne pieniądze i ludzkie życie. Jedyne co można robić to minimalizować ryzyko, ale jako takiego nigdy nie da się go pozbyć. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.