throw.pl Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Ciekaw jestem czy drgnęłoby chociaż trochę na taką frazę jak: bielizna - to dopiero byłby szok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltr Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 jak opiszesz majtki w 100 akapitach, to może Google+, Twitter, Pinterest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pies Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Czy ktoś w statach zauważył więcej wejść z szukajki onet.pl ? może mam taka specyficzna tematykę stron :? Podaruj 1% Oli Borwik Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Mimo wszystko pamiętajmy wszyscy o Google Instant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
throw.pl Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Lepiej zadbaj o dobra bieliznę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltr Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 W sumie bielizna i Google Instant się uzupełniają... Google+, Twitter, Pinterest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrians Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Google Instant jest nagi i chyba bielizna by mu się przydała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 powiem, że przeżyłem szok z rana (wczoraj nie za wiele miałem czasu na PiO) i wiercenie zgrubne i udarowe mnie rozwaliło (TOP1 i TOP3 dzisiaj). Colin również mnie rozwalił ma chyba misję, żeby bronić Google Instant... a może po prostu bielizna uderza mu do głowy jak woda sodowa i dlatego wyzywa nas od idiotów i spamerów... dawno się tak nie uśmiałem: będę musiał znów wycierać screen, bo cały kawą opluty edytka: PiO na frazy google instant już w TOP100, ale nie te podstrony, bielizna jeszcze "czeka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 https://www.google.com/support/forum/p/Webm...l&start=120 szook żyje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Na proste frazy będzie pio wysoko ale na trudne nie ma raczej szans samym nasyceniem słów kluczowych. kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Nie wiem czy wy też, ale widzę znowu mały update serp - na IP 208.69.34.230 np jest już widoczny. Mi tam troszkę powracało, ale nie wiem czy to nie jakieś czkawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niewolnikG Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 z google zrobił się totalny śmietnik i oto im chodzi - adwords ma przynosić zyski! z mapki też shit - pojawiają się strony które robią fikcyjne adresy, firmy które albo nie istnieją albo oferują tak marny towar lub usługi że działając na rynku nigdy nic by nie osiągnęli a mają klientów JEDNORAZOWYCH bo google świruje - totalny bałagan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 czy Wy nie przesadzacie? wpisuje w google "pozycjonowanie" i w top10 widzę 10 stron o pozycjonowaniu wpisuje "opony" i również nie ma tam jakichś totalnych przypadków itd itp nie widzę tam stron, które nie są pozycjonowane, na moich stronach nadal 90% wejść pochodzi z google! Wasze "wyciąganie" prostej frazy pokazało, że algorytm działa i proste frazy można zrobić w łatwy sposób-w czym więc tkwi problem bo ja nie potrafię tego zrozumieć, nastąpiły przetasowania ale przecież część stron poszło też do góry więc zamiast pieprzyć o "du**e maryny" proponuje "zakasać" rękawy i wziąć się do roboty... dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Nie wiem jak u was, ale u mnie zaczyna wszystko wracać do stanu sprzed miesiąca (widać różnice na różnych DC). MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Są ruchy, jakby poprawka do ostatniego updatu. Nie cofnięcie go, ale porawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.