dawstaw Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Witam. Szukam hostingów z tanim dodatkowym ip. Obecnie posiadam serwer w ovh.pl dodatkowe IP mnie kosztuje 4zł/mc jednak cos mi sie obiło o uszy ze sa firmy które oferują dodatkowe IP w jeszcze nizszej cenie... Jak ktos zna takie hostingi prosze o info Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 dodatkowe współdzielone masz na hostnine i dreamhoscie. Zobacz tez lokoz.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Lokoz.info polecam - korzystam ponad pół roku i jestem zadowolony. ostatnio znajomy podrzucił mi info iż firma - https://kki-bci.pl/ oferuje unikalny IP za 12zł rocznie, nie wiem nie znam nie testowałem dlatego nie ręczę za tym ale takie info znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaminho Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Z tego co widziałem w active-hosting.pl do VPSów można dokupić ip po 2zł netto, więc całkiem tanio :-) Hitme.net.pl jeśli się nie mylę po 3 zł netto. Nie korzystam jednak z rzadnej z tych firm to nic więcej nie mogę powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 dodatkowe współdzielone masz na hostnine i dreamhoscie. Zobacz tez lokoz.info Do hostnine nie mam zaufania. Niby maja dobra oferte ale juz nie jednego wyrzucili za tworzenie zbyt duzego ruchu. Lokoz.info polecam - korzystam ponad pół roku i jestem zadowolony.ostatnio znajomy podrzucił mi info iż firma - https://kki-bci.pl/ oferuje unikalny IP za 12zł rocznie, nie wiem nie znam nie testowałem dlatego nie ręczę za tym ale takie info znam Oferta bardzo atrakcyjna... Oferta dotyczy tylko serwerów dedykowanych ? Czy sprzedajecie tez konta www ? Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Dawstaw zadaj jeszcze raz pytanie bo nie łapie. Albo jeszcze raz przeczytaj posta mojego - jedno z dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 neteasy.pl daja 5 x ip za 15 zl netto na miecha pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hejowicz Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 polecam jak poprzednicy hosting https://lokoz.info/ btw. z ciekawości zapytałem linuxpl.com po ile mają kolejny IP ..120 zł na rok Support phpBB3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 btw. z ciekawości zapytałem linuxpl.com po ile mają kolejny IP ..120 zł na rok Zapewne chodzi o dedykowany adres IP. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 na pewno dedykowany, współdzielone praktycznie każdy daje bez opłat. Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 DObra a cos z cPanelem...?? Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivellios Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Prohost.pl daje dodatkowe IP za 5 zł / miech. Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Ivellios, skoro autor wątku może płacić 4 PLN/msc za dodatkowe IP w OVH to jaki to dla niego biznes żeby płacić 5 PLN/msc w Prohost? Wątpię żeby znaleźć obecnie ciekawszą ofertę niż daje OVH... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrix Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 to ile najmniej można dać za dedykowany adres IP? ja daje 120zł rocznie, to dużo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 DObra a cos z cPanelem...?? cpanel rozpowszechniony jest w USA a nei EU. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.