featmilka Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Da się wyciągnąć całą bazę katalogów i precli z publikera? Bo przekopuje temat i wyszukiwarkę i coś ciężko mi idzie. Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardyTwardy Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Chyba najszybciej będzie przez z mysql wyciągnąć. Możesz tek eksportować sobie linki z jakiegoś skończonego projektu jeśli zależy ci tylko na tych do których wpisy zostały dodane. Pawel Pawlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featmilka Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Chodzi mi o całą bazę, chce jeszcze raz ją sprawdzić. Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardyTwardy Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 no to przez mysql najszybciej publiker_as_target → url Pawel Pawlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinmar Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 proste zapytanie do bazy i masz wszystko... jak będziesz miał problem napisz na PW to podeśle jakiś mały pliczek z wyciągnięciem katalogów i precli. "Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Cyberfolks kod rabatowy -25% | Seohost kod rabatowy -40% | nazwa.pl kod rabatowy #reklama #link_sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszy Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 witam, pytanie mam. Chciałbym podlikować wpisy z publikera xrumerem albo sb. Warto? Wpisy z publikera nie mają zazwyczaj dużej wartości, ale czy można w publikerze sprawdzić np. jaki pr ma dana strona w której opublikowano wpis? Tak sobie kombinuję że bardziej warto podlinkować tymi programami te o najwyższym pr. Pytam bo nie mam żadnego z tych programów i chciałbym to zlecić komuś kto ma więc jakaś selekcja by musiała być. Terminale Płatnicze - Wszystko o Akceptacji Kart Dekoracje Ślubne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 nie doczytałem warto podlinkować wpisy , tylko w publicznej bazie nikt domen nie przedluza, po roku nie będzie i śladu z linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszy Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 czyli co trzeba mi nie-publicznych baz do publikera? a skąd je wziąć? Terminale Płatnicze - Wszystko o Akceptacji Kart Dekoracje Ślubne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merf Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Najlepiej samemu sobie skompletować taką bazę. ew. napisz w dziele ogłoszeń - może ktoś Ci odsprzeda swoją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuser Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Panowie, a jak u Was z wydajnością Publikera? Mi na zwykłym hostingu (nie żadne VPS czy dedyk) nie chce wysyłać więcej jak 3000 sztuk na dobę. Czy na VPSie będzie to więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 nie bedzie ... bo publiker poza publikowanie robi równiez inne rzeczy np planowanie i sprawdzanie Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebsand Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Tak jak Zgred pisze, więcej nie będzie. I tak masz dobry wynik wg mnie. SEO, SEO i SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuser Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Aha, dzięki za info. To nie narzekam tylko się cieszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neox Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Nie za bardzo masz z czego się cieszyć, u mnie bywało nieraz po 6000, chociaż ostatnio spadło do 3 700... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebsand Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 bywało nie bywało, nie żyj przeszłością SEO, SEO i SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.