pawelekk Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Websign - zdaję sobie z tego sprawę, że nie ma nic za darmo. Praca, obsługa kosztuje. Ja tu miałem bardziej namyśIl, że rejestrujesz domenę i konkretny operator proponuje Ci rewelacyjną stawkę, obiecuje świetne warunki przedłużenia domeny, a potem dostajesz rachunek z niezłą sumką. Właśnie doprosić się od OVH o dane potrzebne do zmiany rejestratora....dużo niepotrzebnych formalności. Zwłaszcza, że u innych odbywa się za pomocą jednego telefonu, który uruchamia całą procedurę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 No dobrze, ale czy był jakiś regulamin promocji i gwarancja ceny przy przedłużeniu? Nie pisałeś nigdzie, że Cię oszukali, tylko że cena była 10x większa od ceny rejestracji. Poza tym, cenniki mają to do siebie że się mogą zmieniać, nikt nit zagwarantuje Ci, że cena odnowienia za rok będzie taka jak teraz, bo może zmienić się polityka firmy, mogą ceny w NASKu się zmienić itd, Zawsze można domenę zarejestrować na 2 lub więcej lat z góry i wtedy nie ma problemu przez dłuższy czas, bo od razu wiesz ile zapłacisz. 1 Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 odnowienie domeny kosztowało mnie 10x, niż sam jej zakup są tacy, u których kosztuje nawet 100x więcej.. rejestracja *.pl za 1.23, przedłużenie za 123.. normalka u "dużych". Rozwiązanie jest proste - należy nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enigmatyk Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 zawsze w hekko.pl mają co prawda kilka groszy drożej od ovh ale za to dostęp do kodu authinfo od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoomLAB Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Sprawdź premium.pl - cennik hurtowy uprościli i ceny spadły - są porównywalne z ovh i czasem tańsze:) Psycholog PEBE Gdynia - Monika Romanowska | Darek Romanowski - Tworzenie Stron Joomla | Specjalista SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboxx Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 W premium wołają 89.00 zł za odnowienie domeny .pl. Faktycznie trochę obniżyli te ceny. Sam zastanawiam się jednak nad tymi nowymi opcjami jak .bar, .pub ze względu na moją branżę, ale nie wiadomo jak ludzie by to przyjęli...lepiej może postawić na znaną "peelkę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 mając nawet 25+ domen regionalnych IDN cena za odnowienie PL staje się 50,43 PLN z VAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Premium wystawia faktury z vat? Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Oczywiście. Dlaczego by nie miało wystawiać. https://pomoc.premium.pl/244/faktury/ Edytowane 13 Października 2014 przez noupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 A no bo myślałem, że jak dropped.pl mają firmę za granicą. Ale już widzę, że to Polska firma. Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
callisto Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Witam jak w tytule, poza firmami krzak wolę coś pewnego. AZ.pl 7,77 zł rejestracja 15 zł przedłużenie, netto. Znajdę coś tańszego? english phrases popular Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stevedesign Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 OVH - niezaprzeczalnie najtańsze, a obsługa również w porządku, przeniosłem wszystkie domeny z home i nazwy bo tam to przecież 3 x drożej było ;/ Tworzenie stron internetowych - Stevedesign Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrazista Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 OVH jeszcze nigdy mnie nie zawiodło, a ceny też mają w porządku. Wyrazista Agencja Interaktywna | Facebook Wyrazistej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B2Bnet Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 ovh ma nie złe ceny ale faktycznie najprościej założyć firmę np. w UK i masz w aftermarket.pl domenki nowe i odnowienia bez VATu :-) Warto? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haszlinker Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 szept Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi