Skocz do zawartości

System budowania autorytetu marki w Google i AI Search

SEO i Marketing

Rekomendowane odpowiedzi

Grube tysiaki..ogólnie ludzime stracili nawet @s_matysik (nawet grupy w Necie i na FB były)

@Finan stary nick..

A teraz chce wam darmowe g..z Githube wcisnąć jako swoje 

beb10ebaf46d6.jpg

0a40cf87d723a.jpg

Tam nie był wał za 300-500 zł a grube tysiące..

Ta sama temblatka co dziś na stronie..dosyć kur..dosyć

f3ef25a5c6a4f.jpg

Najlepsze i najtańsze linki z katalogów i nie tylko, zapraszam tutaj

Jeśli linkowanie to tylko ze mną ;)  - Zajrzyj Tutaj  - Taniej więcej i lepiej nikt ci nie ogarnie 

2 godziny temu, Herkules napisał(a):

Tam grube kilkadziesiąt tyś zł było stratnych u ciebie..ogarnąłeś temat? Bo była grupa na FB niejedna i tutaj profil miałeś inny.. i to nie za 200-500 zł..tam szły faktury w dziesiątkach tysięcy..

Powiem Ci coś w tajemnicy na ten temat.  Oczywiście z tą tajemnicą to żart. Ale do sedna. W tamtym czasie byłem w szpitalu w stanie agonalnym, potem zagrażającym życiu, potem 13 miesięcy leżałem na łóżku nie ruszając ani rękami ani nogami, nie mówiłem też. Tak się składa że 3 miesiące temu zapadł prawomocny wyrok sądu w całości mnie UNIEWINNIAJĄCY a żeby było ciekawiej o unniewiniennie nie wnioskowałem ja a sama prokuratura. Natomiast osoba odpowiedzialna przegrała 5 procesów cywilnych i ma jeszcze w trakcie 3 procesy karne. Taka ciekawostka. Nie zawsze to co wydaje się nam czarne jest czarne.

@Herkules i proponuję nie rozpowszechniać tych informacji bo obecnie podpada to pod 212 kodeksu karnego. Także grzecznie Cię proszę o usunięcie tego. To że ktoś wykorzystał mnie i moją sytuację do wyłudzenia kasy nie oznacza że miałem z tym coś wspólnego. Zaznaczam jeszcze raz zostałem w całości UNIEWINNIONY ! Jakbyś nie zrozumiał oznacza to że nie ja to zrobiłem a Ty nie możesz twierdzić że było inaczej. Koniec i kropka. Uprzedzam jeśli tego nie usuniesz do wieczora jutro zajmie się kto inny tym.

Edytowane przez SEO i Marketing

Interesują Cię zagadnienia dotyczące pozycjonowania  i marketingu? Zajrzyj na: Blog o pozycjonowaniu i marketingu internetowym

Ogólnie o marketingu i pozycjonowaniu stron www: Marketing internetowy i pozycjonowanie stron

Potrzebujesz usługi SEO? Zajrzyj:Usługi SEO

Zakonczyłem dyskusje..bajki opowiadaj supermenom..

proponuję nie rozpowszechniać tych informacji bo obecnie podpada to pod 212 kodeksu karnego. - no to mnie wołaj pokazuje ci w Necie..

"

Powiem Ci coś w tajemnicy na ten temat.  Oczywiście z tą tajemnicą to żart. Ale do sedna. W tamtym czasie byłem w szpitalu w stanie agonalnym, potem zagrażającym życiu, potem 13 miesięcy leżałem na łóżku nie ruszając ani rękami ani nogami, nie mówiłem też. Tak się składa że 3 miesiące temu zapadł prawomocny wyrok sądu w całości mnie UNIEWINNIAJĄCY a żeby było ciekawiej o unniewiniennie nie wnioskowałem ja a sama prokuratura. Natomiast osoba odpowiedzialna przegrała 5 procesów cywilnych i ma jeszcze w trakcie 3 procesy karne. Taka ciekawostka. Nie zawsze to co wydaje się nam czarne jest czarne.

@Herkules i proponuję nie rozpowszechniać tych informacji bo obecnie podpada to pod 212 kodeksu karnego. Także grzecznie Cię proszę o usunięcie tego. To że ktoś wykorzystał mnie i moją sytuację do wyłudzenia kasy nie oznacza że miałem z tym coś wspólnego. Zaznaczam jeszcze raz zostałem w całości UNIEWINNIONY ! Jakbyś nie zrozumiał oznacza to że nie ja to zrobiłem a Ty nie możesz twierdzić że było inaczej. Koniec i kropka. Uprzedzam jeśli tego nie usuniesz do wieczora jutro zajmie się kto inny tym.

Edytowane 12 minut temu przez SEO i Marketing

No to pozwij mnie..

Do tego pamiętaj ilu pozwali cię...

Dupochron bo ZOOO było..

Spłaciłeś chłopaków?

Nie..DALEJ WISISZ HAJS U GÓRY PAMIĘTAMY

Tysiaki i dziesiątki $ bo spółka zakryła..

Słuchaj rozumiem 600 zł..czy tam nawet tysiaka..

MIESIĄC TEMU PISAŁEŚ ŻE JESTEŚ NA WÓZKU..A UDOWODNIE ŻE NIE..

CZY JAKO @Finan ODDAŁEŚ HAjs?

jeżeli nie  to po co liczysz że ktoś ci zaufa jako..

@SEO i Marketing

a @okazwłokachciał popcorn a tutaj ino fakty :D 

Jeśli linkowanie to tylko ze mną ;)  - Zajrzyj Tutaj  - Taniej więcej i lepiej nikt ci nie ogarnie 

5 godzin temu, SEO i Marketing napisał(a):

Czy to jest prompt?

Nie - to jest pozostawienie systemu samemu sobie, ktory, jak znam życie, źle to sdobierze (tak nie teostowałem waszego ale ju zpare takich systemów tesotwałem i dobór czegokolwiek automatycnzy to było totalne fiasko)

19 godzin temu, SEO i Marketing napisał(a):

wzmacnia Topical Authority i E-E-A-T

zeby system to robił powinien być oprarty o rozwiązania wykorzystujące patenty Googlowskie - daj znac, które z tych wymienionych tutaj wykorzystujecie: https://www.semgence.pl/semgence-katalog-publikacji-patentowych-gscga-mcp.md - dodam, że w monitoringu AI mam zaimplementowanych 87 narzedzi i kilkadziesiąt patentów z tych wymienionych i faktycznie - wspiertam EEAT/YMYL ale na bazie konretnych danych i hipotez.

5 godzin temu, Herkules napisał(a):

łączy SEO + GEO + AI Search + Digital PR

Obecnie nikt nie jest w stanie tego zrobić na świecie.

• Like 2

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. QualityDent

@zgred

5 godzin temu, Herkules napisał(a):

łączy SEO + GEO + AI Search + Digital PR

JaK to połaczysz to zostaniemy rodziną :P i kiedy ta kawa..bo już muszę Nikosia rwać..ale bez bab :D 

Zgred w tym miesiącu leci flaszka do ciebie :P 

Edytowane przez Herkules

37 minut temu, SEO i Marketing napisał(a):

i proponuję nie rozpowszechniać tych informacji bo obecnie podpada to pod 212 kodeksu karnego.

JUŻ nie podpada :) znam doskonale KK bo sam byłem oskarżony z tego paragrafu i koles szybciutko wycofał zarzuty przed wejsciem a sale :D

3 minuty temu, Herkules napisał(a):

Nikosia rwać..ale bez bab :D

kebab w ZG zawsze na prospie ...

• Like 1

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. QualityDent

31 minut temu, zgred napisał(a):

zeby system to robił powinien być oprarty o rozwiązania wykorzystujące patenty Googlowskie - daj znac, które z tych wymienionych tutaj wykorzystujecie: https://www.semgence.pl/semgence-katalog-publikacji-patentowych-gscga-mcp.md - dodam, że w monitoringu AI mam zaimplementowanych 87 narzedzi i kilkadziesiąt patentów z tych wymienionych i faktycznie - wspiertam EEAT/YMYL ale na bazie konretnych danych i hipotez.

I tu masz rację. Przyznaję się bez bicia trochę źle to opisaliśmy.

Interesują Cię zagadnienia dotyczące pozycjonowania  i marketingu? Zajrzyj na: Blog o pozycjonowaniu i marketingu internetowym

Ogólnie o marketingu i pozycjonowaniu stron www: Marketing internetowy i pozycjonowanie stron

24 minuty temu, zgred napisał(a):

JUŻ nie podpada :) znam doskonale KK bo sam byłem oskarżony z tego paragrafu i koles szybciutko wycofał zarzuty przed wejsciem a sale :D

kebab w ZG zawsze na prospie ...

Ty abstyntet ja też..Nikoś Boguś też..do tego jeszcze trza ino innych osób..

PS Dajcie znać to nagle ktoś porwie @Max Pain

:D  a PRZY OKAZJI ZAHACZYMY O @Grey Ronin

Dali by my czadu chłopaku..

35 minut temu, Herkules napisał(a):

MIESIĄC TEMU PISAŁEŚ ŻE JESTEŚ NA WÓZKU..A UDOWODNIE ŻE NIE..

CZY JAKO @Finan ODDAŁEŚ HAjs?

jeżeli nie  to po co liczysz że ktoś ci zaufa jako..

Udowodnij że nie. Patrz według Ciebie i sąd się pomylił i lekarze i komisja która wydała decyzję o całkowitej niezdolności do samodzielnej egzystencji. A 2 operacje zrobili mi ot tak sobie i jeszcze 3 przedemną. 

Pytasz czy oddałem hajs. Nie bo nie ja go ukradłem. Czytaj ze zrozumieniem ja wtedy byłem w szpitalu niezdolny do czegokolwiek i zostałem oczyszczony z zarzutów. A czy osoba odpowiedzialna oddała? z tego co wiem część tak a czy wszystko nie wiem. W kazdym razie ma wyrok sadu który mówi o tym że ma oddać.

"Pytasz czy oddałem hajs. Nie bo nie ja go ukradłem. Czytaj ze zrozumieniem ja wtedy byłem w szpitalu niezdolny do czegokolwiek i zostałem oczyszczony z zarzutów."

No to oddaj dziś..proste?

Rozlicz się z chłopakami tutaj..

Trudno to ogarnąć? po latach jak wpadasz po hajs dalej? 

Edytowane przez Herkules

Panowie - odpust ... jak chcecie sie napierdzielać to inny wątek - po swoim wpisie kasuje dlasze kłotnie.

Dalej mi wisi sprzed wielu lat za teksty...(ALE WALIĆ TO)

Ty mów gdzie @zgred taki dobry kebs..to tam zapiekanki dobre...

Jak zjebesz tą książkę to osobiscie (rzucimy depresje za siebie..i inne cyrki auu)

Czekam i kupię :P

Twój blog ryje beret :D  fajna ta innowacja..

Edytowane przez Herkules