brn Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Witam, od jakiegoś czasu na komendę site: widze znaczny spadek zaindeksowanych linków, ale link, który nie wyświetla się pod komenda site: po wpisaniu ręcznie w wyszukiwarce wyświetla się. Wie ktoś może o co chodzi? dodam, ze strona jest w sieci od miesiąca i ma sporą ilość podstron (około 1 tys.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubinium Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Komenda "site:" nie jest precyzyjna, jeśli link po wpisaniu urla się wyświetla, lub po wpisaniu fragmentu tekstu ze strony to jest ok [Wykonam] Skuteczne indeksowanie linków - przetestuj za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brn Opublikowano 7 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Czyli jest to spowodowane ostatnim update google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 2 godziny temu, brn napisał(a): Czyli jest to spowodowane ostatnim update google? komenda site od dawna nie pokazuje prawidłowym wynikow. moge nawet powiedzieć, że nigdy nie pokazywała. Pytałes o to także na forum google Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu U mnie pokazuje prawidłowo : MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brn Opublikowano 5 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu To co sie dzieje? W google search console mam prawie 400 linkow zaindeksowanych, a i tak nie pokazuje na dane frazy. Poszczególne podstrony mam zrobie stricte pod dana frazę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Czas na linkowanie. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi