Skocz do zawartości

Nowy katalog Promuje.eu i NOWY skrypt... zgadnijcie, kto jest autorem

logremonte

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 4.08.2020 o 18:09, logremonte napisał:

Mamy niewątpliwą przyjemność zaprezentować, jako pierwsi w Polsce ba na Świecie :) nowy katalog iDir

2021 i katalogi wciąż istnieją, a może też coś dają. Ogarnęła mnie nostalgia za początkami PiO, więc się dopiszę.

Powodzenia! 

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

W dniu 13.04.2021 o 16:44, Nikonem napisał:

Ogarnęła mnie nostalgia

Katalogi nadal mają się dobrze, zakupiliśmy większą ilość licencji iDir i będziemy w niedalekiej przyszłości wdrażać go we wszystkich naszych katalogach, ale jest to niemałe wyzwanie logistyczne, więc trochę to potrwa ;)

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
48 minut temu, ach!foto napisał:

Liczę na to, że w ogóle się pojawi. Narazie zapłaciłem i nic więcej się nie stało. 

Wpisy moderujemy od poniedziałku do piątku, każdy musi mieć trochę wolnego. Z tego co widzę wpis został już dodany.

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności