pabloliquidar Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Dzień dobry. Czy przy linkach z profili powinienem wstawiać jakiś tekst tematyczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Możesz ale nie musisz. Są profile gdzie jest BIO tam można w ogóle cały artykuł wstawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phillix Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Niektórzy oferują linkowanie w profilach ze słowami kluczowymi, np (url=strona) słowa kluczowe (/url). Nie wiem jaki ma to sens. Może mi to ktoś wyjasnić? Licznik znaków ze spacjami Czy kostka lodu klepnie? Dostawa lodu Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Ma to sens, ale wyjaśniać podstawy podstaw musisz sobie sam, czytając również to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Każdy link z każdego miejsca może być dobry, pod warunkiem, że wie się jak go "położyć" . Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Ręcznie? MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phillix Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Ja wiem, że link z dobrego miejsca jest okej, ale czy słowa kluczowe zawarte w linku profilowym cokolwiek dają? Licznik znaków ze spacjami Czy kostka lodu klepnie? Dostawa lodu Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 W dniu 13.06.2020 o 15:10, pegaseos napisał: Warto tam dodać co jakiś czas artykuły i je rozwijać? Watro dać kobiecie od czasu do czasu kwiaty czy wystarczy tylko raz. W dniu 5.06.2020 o 09:44, phillix napisał: czy słowa kluczowe zawarte w linku profilowym cokolwiek dają? Nieumiejętnie użyte dają bardzo dużo - tak w okolicach top 200 możesz szukać strony a profil będziesz miał w top 50. 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikee Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 W dniu 5.06.2020 o 09:44, phillix napisał: Ja wiem, że link z dobrego miejsca jest okej, ale czy słowa kluczowe zawarte w linku profilowym cokolwiek dają? Zrób mały test, poświęcisz na niego kilka godzin i będziesz wiedział . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.