Gibon Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 (edytowane) Tak czytam i czytam te posty o SB i się zastanawiam czy SB jest dla mnie...Czy jakieś informacje dla zielonych gdzieś tutaj znajdę? Spis funkcji itp? Czy jest jeszcze skuteczny tak jak na początku? Zobacz tutaj , na początek Ci wystarczy Edytowane 29 Marca 2011 przez Gibon Carmel Club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Nie ma żadnej różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 (edytowane) Zależy od wielu czynników (wiek domeny, podlinkowanie dotychczasowe, tego czy zamierzasz linkować tylko domenę główną, czy podstrony też, ile anchorów, od jakości samej listy itd.). Edytowane 31 Marca 2011 przez D_S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltr Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Zależy też od tego, jakie masz adresy na tej liście, bo może być tak, że z tych 3000 faktycznie doda np. kilka lub kilkadziesiąt linków. Google+, Twitter, Pinterest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltr Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 A teraz te linki 'success' sprawdź przy użyciu opcji 'check links' i zobaczysz ile faktycznie linków znajduje się na tych stronach Google+, Twitter, Pinterest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Przy dobrej liście aa to będziesz miał z "success" 70-75% max faktycznie znalezionych linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Macie może problemy z walidacją licencji ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Działa, ale wolno jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 u mnie działa bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 U mnie już też działa Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagittariuspl Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Tak czytam i czytam te posty o SB i się zastanawiam czy SB jest dla mnie...Czy jakieś informacje dla zielonych gdzieś tutaj znajdę? Spis funkcji itp? Czy jest jeszcze skuteczny tak jak na początku? Zobacz tutaj , na początek Ci wystarczy mozesz tez zapisac sie na moja liste https://scripts.spamsys.osa.pl/pio i bedziesz raz na jakis czas otrzymywal porady nt SB (aktualnie byly 3, ale to napewno nie koniec) Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie! Rabat dla użytkowników PiO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ładny spam pod linkiem https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagittariuspl Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ładny spam pod linkiem to bylo do mnie? Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie! Rabat dla użytkowników PiO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 https://scripts.spamsys.osa.pl/pio i @sagi, gość do tego pije barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
segat Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Z ciekawości - jest opcja w SB do wyciągnięcia z dwóch plików .txt "różnicy" jednego z plików ? Czyli np. w pliku 1.txt mamy 20tys. urli, w pliku 2.txt mamy 50 tys. W pliku 1.txt powiedzmy 15tys. urli jest takich samych jak w pliku 2.txt -> chcę wyciągnąć tylko 5tys. unikalnych urli, których nie ma w pliku 2.txt. W php to masakra z szybkością Więc pomyślałem że może scrape pomoże ale nie widze takiej opcji(no właśnie, chyba że źle widze Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi