Krystian M Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 3 godziny temu, okazwłoka napisał: Jest już rozwiązanie problemu. W poniedziałek będzie podane info. Będzie poluzowanie wymagań dla nowych stron i stopniowe odchodzenie od bonusów poza tymi z reakcji na zapotrzebowanie. W przypadku poluzowania wymagań, może być tak że duża część starych stron zniknie (przeliczanych wg. starej punktacji), po to żeby się pojawić na nowej domenie według nowego przeliczenia. Sprzedam punkty linktak i statlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Poluzowanie będzie dotyczyło między innymi tego co było widać webarchive i innych mało sensownych wymagań. Nie ma możliwości dodania drugi raz tej samej domeny do systemu. Jeszcze będzie dokładnie przeanalizowane wszystko i prędkość zmian będzie tak dostosowana, żeby nie było żadnego mocnego wstrząsu. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Kolejny dzień: Za kilka dni uruchomię test na 10 domenach - będą one już liczone według nowych zasad. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZegarkiNaPrezent Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 A co jaki czas aktualizowany jest rank strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Co dwa tygodnie. Jeśli coś trzeba przeliczyć szybciej można pisać. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Punkty i ilość linków wciąż lekko w górę : MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0miL Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Dnia 7.02.2019 o 11:11, okazwłoka napisał: Co dwa tygodnie. Jeśli coś trzeba przeliczyć szybciej można pisać. nie działa , co 2 tygodnie - jeśli mowa o (co 14 dni)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lex_ Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 U mnie tak to wygląda, obłożenie w ogóle nie rośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 nie rośnie bo w systemie jest wolnych 600k pkt a może i więcej. SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 U mnie wygląda to tak (dla strony testowej): Ostatnio mało przybywa linków w systemie, stąd i obłożenie rośnie powoli. Strony które dodałem 3 tygodnie temu mają po około 20 linków. Strony dodane w połowie lutego mają po ok 40 linków. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttah Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Ile punktów i jakie obłożenie mają testowe strony obecnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 7 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Niewiele się zmieniło: MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Gdyby ktoś był zainteresowany jak to wygląda na ten moment: 1. Dodałem 17 stron po kilkanaście artykułów, zwykle około 4k-5k znaków na art, do tego po kilka tagów na art. Strony dodane zostały 21 września: Dynamika przyjmowania linków wygląda do dziś następująco: Punktowo wygląda to tak (jest jeszcze przez jakiś czas bonus dla nowych podstron): MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 4 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Ostatnio postawiłem trochę stronek, może pokażę na przykładzie 19 nowych stron. Domeny funkcjonalne, wyszukane w expireddomains.net (darmowe konto)- mało podlinkowane, po parametrze TF. Wygasłe nie dalej niż 1 mc wstecz. Dzięki temu unikamy ryzyka wybrania zbanowanych domen (niestety nie do końca, bo jedna ma bana ). Stronki szybko postawione na CMSpodZaplecze z tekstami krótkimi 1-2 tys znaków. Strony dodane do systemu 15 lutego. 24 lutego lekko podlinkowane z systemu (w sumie 5k punktów na podlinkowanie). Obecnie (po 3 tygodniach od zbudowania) strony generują 18k punktów. Na ten moment wykres wygląda tak: Strony mają głównie rank 3. Więc w następnym kroku będą podlinkowane żeby podnieść rank i oczywiście punktację. A będzie sporo punktów, bo linki ładnie się załadowały na strony w krótkim czasie: MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.