wedrowiec Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Jak masz jakiś łatwo dostępny backup bazy to możesz sprawdzić co było zapisane dla linków z grupy idg=945, z moich notatek wynika że 02.04.2019 linki wszystkie zmniejszone do 1 i do dziś nie było ruszane, dziś nadpisane i dodane nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Trzymam backupy z 3 dni i raz na mc staram się zrzucać na dysk. Mam stary backup akurat z 4 kwietnia. Rzucę okiem. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 W sumie lepiej sprawdzić ostatni sprzed dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Tak, to w bazie rank minimalny = 20 był zapisany. Będę szperał po zapytaniach. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Od północy baza danych leży SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) wzięła wolne... Przy wolnym by sobie człowiek coś podłubał, a tu lipa... dalej leży... Edytowane 3 Maja 2019 przez M0drzew Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 W dni wolne od pracy system będzie wyłączany MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Wyżej to oczywiście żarcik, choć kto wie, może kiedyś do tego dojdzie Ogólnie jesteśmy coraz bliżej przeinstalowania całości, przejścia na php 7, ale jest jeszcze kilka spraw do załatwienia przed - między innymi uruchomienie artykułów sponsorowanych (początkiem następnego tygodnia już będzie wszystko uruchomione). Chcemy też wprowadzić dodatkowy czynnik przydzielania linków, na razie będzie można sobie wybrać jeden dodatkowy czynnik spomiędzy parametrów takich jak TF, CF, RD, a za jakiś czas jeszcze dojdą opcje z semstorm (ruch, top10, top50). 2 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainmaster Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 To żaden błąd ale pytanie o błąd jak należy rozumieć komunikat "brak przynajmniej jednego linka systemowego" - czy to oznacza że poza moim linkiem nie ma żadnego innego? Że w ogóle nie ma linków systemowych na danej podstronie? Czy że skoro to błąd to sugeruje problem z wyświetleniem linków, nadzianie się na 404 czy coś takiego? Akurat dla przykładu przy jakim mam ten komunikat sprawdzając ręcznie widzę mój link oraz obok niego inny też z linktaka zapewne więc wygląda wszystko ok stąd pytanie. I przy okazji - jak system reaguje gdy taki komunikat będzie przez dłuższy czas, wycofa link z tej lokalizacji i będzie próbować wylosować go gdzieś indziej? LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Taki błąd wyświetla się gdy jest dostęp do strony, ale linktak nie znalazł conjamniej jednego przydzielonego linka. Dopiero gdy błąd utrzyma się dłużej, wtedy koszt linków jest wyzerowany, a później są usunięte. 1 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainmaster Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Hm czy ten min jeden przydzielony link liczony jest także z naszym? Inaczej mówiąc, jeśli dostajemy jako pierwsi link na danej podstronie i żaden inny się nie pojawia przez jakiś czas to rozumiem wtedy nie jest to traktowane jako błąd? LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Tylko zawsze jak się klika w "Sprawdź teraz" to podstrona wraca do aktywnych, więc może system dokonywałby podwójnej weryfikacji zanim deaktywuje podstronę bo są zerowane przez to punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Właśnie siedzę nad tą sprawą i przerabiam to w ten sposób, że strona nie będzie deaktywowana od razu gdy np. jest brak z nią połączenia. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Ostatnio często wyskakuje: Cytat problem z poĹÄczeniem z bazÄ danych teraz też Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0miL Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 kiedy serwis zostanie przywrócony do działania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi