SzlafRock Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 by zawierało słowo klucze, gdyż ma to duży wpływ na pozycjonowanie Jest to bez znaczenia. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 gdyż ma to duży wpływ na pozycjonowanie. Duży nie ale jakiś tam ma Wszędzie piszą, Wszędzie to gdzie? I teraz pytanie czy takie odwrócenie słów kluczowych ma istotne znaczenie Ma bo Okna Warszawa i Warszawa Okna to różne frazy mające różne parametry . Ale odwracanie slów ma sens tylko nie istotny jak Ty piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bea12346 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 wg mojego doświadczenia nie ma to znaczenia . Wyszukiwarka szuka pojedynczych słów a nie zwrotów. kup domenę "tania-książka-miasto" lub "tania-książka-1" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Wyszukiwarka szuka pojedynczych słów a nie zwrotów. Wyszukiwarka szuka zarówno zwrotów jak i pojedynczych słów, wszystko zależy od tego czy szukający potrafi zadać odpowiednie pytanie posługując się na przykład operatorami zapytań 1 Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Wyszukiwarka szuka pojedynczych słów a nie zwrotów. Bea12346 czytam Twoje posty, 3 lata na PiO i ciągle zadaje sobie pytanie kto siedzi po tą stronę ekranu... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bea12346 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 nie mam czasu na jakieś teoretyczne wywody dla mnie najważniejsze jest to ,że moja strona na słowa permanente maquillaje marbella czy odwrotnie maquillaje permanente marbella (bardziej poprawnie stylistycznie) jest między 1a 7 miejscem . Jak bym teraz kupował nową domenę to na pewno ze słowem kluczowym bez względu na szyk wyrazów albo jak pisałem wyżej "tania-książka-miasto" lub "tania-książka-1" gdzie cyfra "1" nie znaczy nic. Nie wiem co zajconek chce robić z tymi książkami np "tania-książka-tanio" . To jest moja odpowiedz na zadane pytanie przez zajconek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 np "tania-książka-tanio" Np. masło maślane Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bea12346 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Przepraszam nie to wkleiłem powinno byc tania-książka-online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 nazwa domeny nie ma aż tak wielkiego znaczenia w pozycjonowaniu, jeśli domena ksiazki-kowalski ci się podoba to możesz ją spokojnie wbić na hasło tania książka. W pewnym momencie tworzone sztucznie twory na siłę upychające słowa kluczowe zaczynają odstraszać klientów przed kliknięciem, nie mówiąc o wbiciu ich z palca np w srajfonie udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 domeny EM jeszcze dają lekkiego kopa, ale są bardziej narażone na filtry, więc trzeba wybierać czy się takie coś opłaca. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) są bardziej narażone na filtry Ja mam obserwacje, że właśnie ciężej zafiltrować domeny z frazami EM w nazwie i to jest ich plus. Edytowane 30 Listopada 2016 przez s_matysik [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 z jednej strony masz rację, bo fraza to nazwa domeny czyli linki brandowe ale sporo działań ręcznych było nakierowane właśnie nia nie 1 Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 A propos domen EM: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/234062-analiza-pozycjonowanej-strony/?p=1502719 1 Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Domeny EM nie dają żadnego kopa i łatwiej je "zafiltrować". Tu raczej nie chodzi o standardowy filtr ale o włączenie zabezpieczeń algo. Pozycjonerzy używają bez opamiętania jako anchora słowo kluczowe zawarte w domenie. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agatuuszka Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Jeśli temat nie jest odpowiedni tutaj to przekierujecie mnie na właściwy:) Mam do Was pytanie, czy macie jakieś pomysły na pozycjonowanie strony drużyny sportowej, ale uwaga - to drużyna uprawiająca sport psi:D Może pozycjonowanie to zbyt duże słowo, bo chodzi o działania, które będę w stanie zrobić sama. Głównym celem jest pozyskanie sponsorów i dlatego chcemy aby nasza strona dobrze się prezentowała i była widoczna w sieci. Wyznaczyłam słowa kluczowe na stronę, przygotowujemy z drużyną treści ze słowami kluczowymi, optymalizujemy grafiki itd. i co jeszcze mogę zrobić? Na jakie aspekty bardziej techniczne powinnam zwrócić uwagę? Czy ma sens umieszczanie takiej strony w katalogach? Za wszelkie podpowiedzi będę wdzięczna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi