hyhy Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 @up yyy, w jakim kontekscie ? Czas na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Up w kontekście kasy i szkoleń Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misjaNET Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Mi tam 30 tys dniówki nie przeszkadza Szkolenie trwa 3 dni z matematyką podobnie jak z gramatyką i ortografią bo w innym temacie w związku z tym że nie możemy mieć sali większej jak 30 osób , zostały ostatnie 4 miejsca i zamykamy zapisy. a szkolenie 920 zł netto osoba Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 26 strona tematu Xann, trzeba Ci oddać, że zamieszanie umiesz zrobić @hyhy - cały czas dla mnie to PIKUS Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyhy Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 @szlaf, no nie do konca tak jest z tym teoretyzowaniem, dlatego dziwie sie ze mozna na szkolenie pojechac bez przygotowania i je po prostu zrobic, ot tak. Czas na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 20 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 ... z matematyką podobnie jak z gramatyką i ortografią ... Proponuje wsiąść kalkulator zanim coś napiszesz @"hyhy" - logika - jeśli nie robisz szkoleń to teoretyzujesz Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 My pokazujemy że unas jest i jak to zrobić Proponuje wsiąść kalkulator No jak nie może iść bez przygotowania? Xann wsiada na kalkulator i pokazuje że jest jak to zrobić. Kafito - Centrum Informacyjne, CentrumPR - Centrum Prasowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 20 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 ... Xann wsiada na kalkulator i pokazuje że jest jak to zrobić. Możesz to narysować ? bo nie idzie cie zrozumieć :/ Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 dlatego dziwie sie ze mozna na szkolenie pojechac bez przygotowania Często widać że ludziska przygotowują się a miernie to wychodzi. Jeśli masz wiedzę w temacie to wystarczy przygotować prezentację aby trafić do tych co lubią obrazki oglądać a nie koniecznie myśleć. Są też inni, którzy mają prezentację i nic poza tym. Ważne że kasa się zgadza. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Możesz to narysować ? bo nie idzie cie zrozumieć :/ Najpierw sam proponujesz siadanie na kalkulatorze a teraz sam siebie nie rozumiesz ? Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Jeżeli ktoś sam siebie nie rozumie to wiedz, że coś się dzieje! "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Ja tam Xann Ci wytłumaczę za darmo, bez szkolenia o co kolegom chodzi. Cena szkolenia za 1 uczestnika to 920 zł x 30 = 27600 ,a pisałeś że 3 dni szkolenie trwa, czyli podzielić to na 3 = 9200 A troszkę wcześniej piszesz że 30 tyś za dniówkę Ci nie śmierdzi. Jak Ty to liczysz? Wiem u Ciebie matematyka też inaczej wygląda więc zaraz obrócisz kota ogonem. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 920 zł x 30 Wy na prawdę w to wierzycie? Więcej jak 15 jelenii to tam nie będzie. Pozostali czytają to forum i wątpię, że z własnej woli będą chcieli dać się oskubać... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Oj tam wierzymy czy nie wierzymy, ja nie wnikam w czyjeś zarobki. Ale jak ktoś sam myli się w zeznaniach jestem skłonny nie wierzyć, to raz, a dwa nawet jakby tyle miał (daj boże Xannowi, nie zazdroszczę), nie liczy wydatków typu podatki, wynajęcie sali, itp. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 20 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Ja tam Xann Ci wytłumaczę za darmo, bez szkolenia o co kolegom chodzi. Cena szkolenia za 1 uczestnika to 920 zł x 30 = 27600 ,a pisałeś że 3 dni szkolenie trwa, czyli podzielić to na 3 = 9200 A troszkę wcześniej piszesz że 30 tyś za dniówkę Ci nie śmierdzi. Jak Ty to liczysz? Wiem u Ciebie matematyka też inaczej wygląda więc zaraz obrócisz kota ogonem. Może ktoś mu wytłumaczyć ))) Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.