przemkoo101 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Witam, chcę kupić domenę, lecz wszystkie najlepsze opcje są już pozajmowane. Mam pytanie, jak google patrzy na domenę, która składa się z dokładnie takiej 3 wyrazowej frazy kluczowej, o jaką mi chodzi ale z 1 myślnikiem. Przykład jak ma to wyglądać: moja-dobradomena.pl Gdzie główne słowo kluczowe to: "moja dobra domena". moja-dobra-domena.pl - taka opcja jest już zajęta przez kogoś. Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Patrzy tak jak na każdą inną plke ze słowami kluczowymi. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 zamiast ładować sie w 25 literową domenę której nikt nie chce wpisywać z palca, poszukaj jakiejś ładnej krótkiej, jak widzę domenę najtansze-okna-bezlistwowe.pl to nawet nie klikam, a wpływ nazwy domeny na serpy jest niewielki udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 araszka - to zależy kiedy Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkoo101 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 "wpływ nazwy domeny na serpy jest niewielki" Właśnie to jeden z najważniejszych czynników, jeżeli chodzi o pozycjonowanie - takie są moje spostrzeżenia i doświadczenia. Mnie interesuje to co wpisze dany użytkownik w wyszukiwarce, a nie to co w pasku adresu Nazwę firmy też będę pozycjonował, ale będzie w title, nagłówkach i tekście itd... Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSLEV.pl Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Nie rejestrowałbym domeny z myślnikiem. Słowo kluczowe w domenie nie ma aż takiego znaczenia dla SEO. Zobacz w top 10 w twojej branży ile jest domen z myślnikiem. sslev.pl 10 powodów, dla których powinieneś mieć certyfikat SSL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tank Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Powiem tak: mam inną opinie na ten temat. Brak czasu na nudne, powtarzalne zadania? Sprawdź szablony Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyber Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Wszystko zależy pod jakie słowo ma być pozycjonowana domena jeżeli nazwa domeny jest EM to zazwyczaj służy do pozycjonowania pp a nie na np. wizytówkę firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Właśnie to jeden z najważniejszych czynników, jeżeli chodzi o pozycjonowanie - takie są moje spostrzeżenia i doświadczenia. Właśnie, że nie. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin89 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 No to korzystaj, moja-dobra-domena.pl jest wolna i możesz ją kupić. O masz dowód: https://www.az.pl/szukaj-domeny/?domain=moja-dobra-domena Darmowa porównywarka pożyczek online. Polecam także: zdjęcia Świdnica oraz pamiątki Świdnica - sklep online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moriarty Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 to zależy kiedy W tej branży wszystko zależy... jak i w życiu Właśnie to jeden z najważniejszych czynników, jeżeli chodzi o pozycjonowanie Według mnie nie jest to jeden z najważniejszych czynników ale warto go uwzględniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannot Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Czy to ma być jakaś strona firmowa czy tylko chcesz ją wbić w topy i zarobić ? Ja jak widzę takie domeny cos-tam-cos-tam.pl to nawet nie klikam, od razu pachnie mi niską wartością treści Na twoim miejscu poszukałbym czegoś na rynku wtórnym, dał ogłoszenie na Aftermarket.pl lub di.pl, że szukasz domeny z danej branży. Jeżeli to opcja nr 2 (wbić w top) to rejestruj cos-tam-cos-tam-cos-i-tam.pl Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Właśnie to jeden z najważniejszych czynników, jeżeli chodzi o pozycjonowanie - takie są moje spostrzeżenia i doświadczenia.To są błędne... Zobacz ile dużych brandów nie ma w nazwie domeny nic wspólnego z działalnością serwisu. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkoo101 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ok, dziękuję Wam bardzo za podpowiedzi. Wziąłem sobie do serca. Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Jeden z ważnych czynników to są słowa kluczowe w URL linków i stron wewnętrznych. Domena nie ma tu nic do rzeczy tz zależy od frazy i branży a przede wszystkim wieku i historii danej domeny. Są specyficzne przypadki że domeny przy których od wielu lat nic się nie robi są w top na niektóre słowa kluczowe. Jest też regułą że wystarczy coś "poprawić" w takiej domenie i zostanie już "zaktualizowana" jej pozycja. 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.