Beerbant Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 To co opisał Tomek tak naprawdę nie ma nic wspólnego z usability także nie podniecajcie się za bardzo jest to jedynie spis elementów przydatnych użytkownikowi. Usability to wyższa szkoła jazdy i polega na właściwym rozłożeniu tych elementów na witrynie, dobraniu odpowiednie kolorystyki, użyciu odpowiedniego "słownictwa" i paru jeszcze elementach zahaczających o grafikę. Dla przykładu jedną rzeczą z tego całego "usability" jest prosty trick zwiększający konwersję polegający na zamianie napisu przycisku z "dodaj do koszyka" na "kup teraz" + odpowiednim kolorze tła tegoż przycisku, że nie wspomnę o właściwym jego umieszczeniu Tak to mniej więcej wygląda. Tomek wie że dzwoni ale nie wie za bardzo gdzie i co Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 @up bo xenna jest święcie przekonany, że świecznikowi potrzebny jest videomarketing.. to tłumaczy bardzo wiele. @Beer, jak dobrze zauważyłeś, ten cały "dekalog" - jak ktoś wcześniej nazwał - to jedynie otoczka tego, co należy i jak należy zrobić, w zależności od oferowanego produktu, aby Usability było na odpowiednim poziomie. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Xann po prostu usiłuje wszędzie i za wszelką cenę promować swoje szkolenia, tylko ma jeden problem:Na tym forum jedynie nowi użytkownicy się mogą nabrać na to. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 To co opisał Tomek tak naprawdę nie ma nic wspólnego z usability także nie podniecajcie się za bardzo jest to jedynie spis elementów przydatnych użytkownikowi. Usability to wyższa szkoła jazdy i polega na właściwym rozłożeniu tych elementów na witrynie, dobraniu odpowiednie kolorystyki, użyciu odpowiedniego "słownictwa" i paru jeszcze elementach zahaczających o grafikę. Dla przykładu jedną rzeczą z tego całego "usability" jest prosty trick zwiększający konwersję polegający na zamianie napisu przycisku z "dodaj do koszyka" na "kup teraz" + odpowiednim kolorze tła tegoż przycisku, że nie wspomnę o właściwym jego umieszczeniu Tak to mniej więcej wygląda. Tomek wie że dzwoni ale nie wie za bardzo gdzie i co No teraz to pitolisz na maksa jak to nie ma nic wspólnego z usability Mówisz ze usability to odpowiedni kolor butona ? No dobra, ja wychodzę z tego przedziału :/ Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 ja wychodzę z tego przedziału Szkoda, że nareszcie. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 @mcagic - znowu odpowiedz godna twojego poziomu merytorycznego, na prawdę niczym nas nie zaskakuje, to jest nudne :/ Xann po prostu usiłuje wszędzie i za wszelką cenę promować swoje szkolenia, tylko ma jeden problem:Na tym forum jedynie nowi użytkownicy się mogą nabrać na to. Nic się nie orientujesz ale to akurat nikogo nie dziwi, xann tak pisze posty żebyś za nim biegał i je podbijał, bo taka jest twoja rola, jak widać działa Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Xenna jak się będziesz tak spinał to ci zwieracze puszczą. P.S. i na wuja wróciłeś? foch z przytupem Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 jak się będziesz tak spinał to ci zwieracze puszczą. A kiedy do przedszkola idziesz? Poziom, który ostatnio reprezentujesz świadczy tylko o tobie. Nie zapominaj o tym. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 @szlafrock to @mcagic reprezentował kiedyś inny poziom ? No ja nie zauważyłem przebłysków świadomości :/ Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 No teraz to pitolisz na maksa jak to nie ma nic wspólnego z usability ma więcej niż ten twój cały art przetłumacz sobie słówko na temat którego starasz się wypowiadać i dostaniesz olśnienia xanna usabitity -> 3/4 o marnym seo a reszta bzdury Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Poziom, który ostatnio reprezentujesz świadczy tylko o tobie Z ziemi spadłeś..? przecież tych wypowiedzi księcia seło nie da się na innym poziomie komentować.. widzę "xann" - myślę tragikomedia.. tyle. ja nie zauważyłem to mnie akurat nie dziwi - widzisz tylko swoje cztery litery. No i jeszcze swój mały-wielki samochodzik, którym lubisz się tak dowartościowywać chwaląc się przy każdej okazji. Typowy narcyz Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Nic się nie orientujesz ale to akurat nikogo nie dziwi, xann tak pisze posty żebyś za nim biegał i je podbijał, bo taka jest twoja rola, jak widać działa Nie mylisz się? Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Nic się nie orientujesz ale to akurat nikogo nie dziwi, xann tak pisze posty żebyś za nim biegał i je podbijał, bo taka jest twoja rola, jak widać działaNie mylisz się? No jeżeli wiesz ze masz taką rolę to ok, przynajmniej jesteś świadomy i ja dobrze wykonujesz Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 O tak wielki Wan Xanobi, masz rację. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.