blake Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 A ten obrazek to wytłumaczenie dla klientów, że jednak coś się robi a nie tylko kasę bierze? To pewnie dla tych, którzy płacą abonamenty i przez miesiące nie widzą efektów... Pomijam już fakt, że ludzie z wykształceniem podstawowym w tym kraju czytać potrafią i nie potrzeba komunikować się z nimi językiem ludzi pierwotnych. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturrajber Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Czytać to może i potrafią ale czy rozumieją. Szczególnie patrząc przez pryzmat tego gdzie są największe pieniądze w SEO ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Pomijam już fakt, że ludzie z wykształceniem podstawowym w tym kraju czytać potrafią i nie potrzeba komunikować się z nimi językiem ludzi pierwotnych. Ludzie z wykształceniem co najmniej średnim wiedzą, że obrazki są szybciej i łatwiej przyswajanie przez mózg. O ile ktoś go ma. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 co nie zmienia faktu, że z tymi infografikami to jakiś stopień debilizmu, ciężko ludziom kilka zdań tesktu przeczytać i wiedzieć co się czyta pewnie twórcy komiksów mają się dobrze już nie wspominając o czasie potrzebnym na produkcję takiego "dzieła" a po przeciwnej stronie napisanie kilku zdań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 ...Pomijam już fakt, że ludzie z wykształceniem podstawowym w tym kraju czytać potrafią i nie potrzeba komunikować się z nimi językiem ludzi pierwotnych. Ile szkół trzeba skończyć żeby zorientować się co to jest infografika i jaki jest jej cel ? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Koledzy, święta idą ja wędzę kiełbasy, boczki, szynki a Wy dalej za swoje. Może zrobimy zawieszenie broni do wtorku? p.s usunełem post Blake i SzlafRocka który na pierwszy post odpowidał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 już nie wspominając o czasie potrzebnym na produkcję takiego "dzieła" a po przeciwnej stronie napisanie kilku zdań. Te "napisanie kilku zdań" ostatnio zajęło mi ponad 16 k znaków, więc zdecydowanie łatwiej i szybciej przekazuje się najważniejsze informacje tego typu grafikami ;-) Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Monitorowanie pozycji w Google (w tym AIO) - zacznij od 14-dniowego triala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moriarty Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 te "napisanie kilku zdań" ostatnio zajęło mi ponad 16 k znaków, więc zdecydowanie łatwiej i szybciej przekazuje się najważniejsze informacje tego typu grafikami ;-) te "napisanie kilku zdań" ostatnio zajęło mi ponad 16 k znaków, więc zdecydowanie łatwiej i szybciej przekazuje się najważniejsze informacje tego typu grafikami ;-) Ponoć wszystko co chce się przekazać można przekazać prosto. Jeżeli nie potrafi się przekazać czegoś na jednej stronie to nie potrafi się przekazać i w książce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 z tymi infografikami to jakiś stopień debilizmu, ciężko ludziom kilka zdań tesktu przeczytać i wiedzieć co się czyta Musimy się przyzwyczaić do tego, że tekst pisany jest na wymarciu a umiejętność czytania w zaniku (a juz ze zrozumieniem to masakra jakaś) Może zrobimy zawieszenie broni do wtorku? W poniedziałek niech się leją Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 @Beerbant, Ponieważ została minuta do startu to proponuję KUNKURS NA SIK W DAL! "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 4 po , Możecie sobie sikać Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.