Skocz do zawartości

Klienci którzy kontaktują się w święta

webwinner

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wczorajszego sms'a i 3 maile po prostu zignorowałem, bez przesady :)

Trzeba chociaż czasem oddzielać pracę od czasu dla domu i rodziny.

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Jeśli już sprawdziłem skrzynkę, widzę mejla - to odpowiadam nie szukając głupich wymówek. Telefon jak dzwoni to po prostu się odbiera i nie zawsze klienci dzwonią "bo coś chcą", ale w 90% przypadkach dzwonią złożyć życzenia. 

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny

Najlepszy czas w roku, szefowie mają czas, pracownicy nie przeszkadzają, nikt ich nie odrywa od tego co robią. Ja również mam czas. W związku z tym kilka fajnych spotkań umówionych już na nowy rok :)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Jacek Ty masz swoje zasady prowadzenia biznesu ktoś ma inne. To nie dział polityczny.

Tak, każdy ma swoje zasady, a ja zadałem tylko pytanie. Jak widać na końcu opatrzyłem je nawet znakiem zapytania. 

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności