Astro Boy Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Jeśli ktoś coś ma do ukrycia to przejmuje się takimi pierdołami Co za brednie Nie trzeba mieć nic do ukrycia, żeby chcieć dbać o swoją prywatność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Nie trzeba mieć nic do ukrycia, żeby chcieć dbać o swoją prywatność. Przesada w każdej dziedzinie przekształca się w paranoje. Ostatnio nawet dobrym przykładem jest akcja przed teatrem: https://wiadomosci.onet.pl/wroclaw/przepychanka-z-policja-przed-teatrem-polskim-bedzie-wniosek-do-sadu/jqfyks Zaklejanie kamerki to moim zdaniem początek paranoi. Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Przesada w każdej dziedzinie przekształca się w paranoje. Zgadza się, jak grzyby po deszczu powstają komitety obrony demokracji Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Ten kto zakleja to chyba nie tylko ogląda XXX ale również hmmm a co ja mam mieć do ukrycia przed monitorem chyba to, że czasem tańcze albo gotuje Niedługo oczy będziemy zaklejać by nie widzieć a pisiorka na smyczy trzymać by nie skakał Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 No takie małe oko bigbradera, podejrzewam że nawet jak by taka funkcja była dostępna normalnie to mało to oglądał by Panią Krysie z Onetu podczas pracy czy jak śniadanie je zarzarcie, choć z drugiej strony są różne fetysze Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maleficent Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 "dostępne normalnie" nie jest już takie fajne, jak coś, do czego dostęp mają tylko nieliczni 3 wskazówki od 3G Studio do pozycjonowania strony samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Xann a kto by chciał oglądać na przykład mnie stukającego w klawiaturę, pijącego herbatę czy też grającego przy okazji w coś na telefonie? Kręciłoby Cię to? Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tler Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Nagranie można połączyć z szantażem, jak tutaj: https://kotkowicz.pl/2015/06/17/poznajcie-aurianne-czyli-jak-szantazuja-na-facebooku/ Powycina się i nie będziesz tam tylko pić herbatki Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl Nowe szablony w Templatemonster: link Tani hosting: Hekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.k Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Podgląd z kam. można wykorzystać na wiele sposób, może to być podglądanie rozbierającej się laski czy kogokolwiek w trakcie robienia czegokolwiek, ale może to być też połączone podglądaniem pomieszczenia (widoczne materiały, zapiski czy wielokrotnie pokazywane podczas wywiadów w tv tajne hasła) czy wręcz szpiegostwo gospodarcze... Zaklejanie kamer w tel. przy wchodzeniu do części pomieszczeń jest standardem w wielu korporacjach na świecie - nawet wobec własnych pracowników. Pozdrawiam, Piotr K. Zobacz eleganckie szablony dla swojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 https://pl.wikipedia.org/wiki/Schizofrenia_paranoidalna Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.k Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 To do mnie? Porozmawiamy jak będziesz związany umowami nda, czy trafisz do miejsc o zaostrzonych czy specyficznych politykach bezpieczeństwa Pozdrawiam, Piotr K. Zobacz eleganckie szablony dla swojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Piotr.K u nas osoba spoza firmy nie może wnieść telefonu na teren jednostki organizacyjnej. Przed wejściem deponujesz ( nie DETONUJESZ) telefon i tyle. Zwyczajowo jak się chce dbać o dyskrecję to przy spotkaniach w cztery oczy wyciąga się baterie z telefonów. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 wyciąga się baterie z telefonów. W nowoczesnych telefonach baterie są niewyciągalne bez zniszczenia aparatu. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.k Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Siciliano ja nie neguję - to mi tu zarzucono schizofrenię paranoidalną, choć obstawiam, że autor miał jednak na myśli paranoję Pozdrawiam, Piotr K. Zobacz eleganckie szablony dla swojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Szlaf wybacz, mój S4 jest przedpotopowy i można baterię wyciągnąć bez zniszczeń Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.