Arkaszka Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 to lepiej postaw na regionalce. Kilka zapleczółwek wiosny nie czyni, przeważnie zaplecza pomagają ale w większych ilościach i to dobrze podlinkowanych udrażnianie kanalizacji Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moriarty Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Jest jakiś sposób, żeby na jednym hostingu mieć inne NS do obu stron? Cloudflare lub spytać dostawcę jakie mają dnsy, Z racji że to się aktualizuje do 48h nie bardzo jest jak sprawdzić. Zazwyczaj trwa chwilę. Czy GWT zaszkodzi jeżeli będą to oddzielne konta? nie zaszkodzi ale ja uważam, że GWT jest zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazejs Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Czytałem o domenach "*.co.pl" Jak to z nimi jest? Czy warto przyoszczędzić na domenie .pl i w jej cenie (domeny) postawić 3 strony na *.co.pl pod różnymi IP? Czy takie trzy strony będą miały większą moc wpływającą na pozycje niż jedna domena .pl? Oczywiście biorąc pod uwagę to, że każda z tych trzech będzie z kontentem dobrej jakości. Mam kilka zaplecz na .co.pl, nie widze az tak duzej roznicy, ale ja robie niezbyt konkurencyjne lokalne frazy Bez wzgledu na to jakie domeny wybierzesz i tak trzeba to jeszcze troche podlinkowac. Moje obserwacje z ostatniej aktualizacji G sa takie, ze na darmowych hostingach i WEB2 duzo podstron wylecialo z indeksu, a te na wlasnych domenach jeszcze sie trzymaja (ale te mam lepiej podlinkowane). Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Czytałem o domenach "*.co.pl" co.pl nie jest domeną a jest sub-domeną domeny co.pl która jest własnością Aftermarket. Prawda oni podejmują kroki a by pod względem technicznym te sub-domeny były traktowane jako domeny, ale to nie zmienia faktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bea12346 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Witam Mam taką sytuację ,że blogi zapleczowe na domenach typu wordpress.com (jest ich 30 różnych od wordpressa , przez blogger itp.) są wyżej niż moja strona pozycjonowana. Nie wszystkie i nie na wszystkie słowa kluczowe. Jak dodaję wpisy na dane słowo kluczowe to strona spada o 5-8 pozycji . Co z tym zrobić ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 są wyżej niż moja strona pozycjonowana. Widocznie zaplecze masz lepiej podlinkowane niż stroną docelową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bea12346 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 nie wiem czy dobrze opisałem problem. Jeżeli w google.es wpiszesz "delineados ojos Almeria" to pojawiają się strony mojedo zaplecza w 1-ej 10-ce micro8almeria.wpms.surftown.com , beautymarbella.spruz.com fuengirola1micropigmentacion.vwsetup.net 2 DNI TEMU DOBDANY micro8almeria.poutineworld.net z tymi stronami raczej nic nie robiłem w sensie podlinkowywania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Jedna ze stron wywala: Strona zgłoszona jako dokonująca ataków! Także uważaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 @bea12346 masz bardzo słaby profil linków, pamiętaj że nie zawsze więcej znaczy lepiej PS. Przydałoby się trochę odświeżyć ten layout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shou Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Postanowiłem się trochę pobawić w zaplecze, ale głupie pytanie, gdzie linkować takie strony, żeby w ogóle zostały zauważone, i w którym momencie? Od razu czy po dodaniu "solidnej" zawartości? Aktualnie chodzę po forach i linkuję, ale do strony docelowej. Czy powinien naprzemiennie również do stron zapleczowych? Albo tylko do nich? Mam wątpliwości, czy fora to dobre miejsce, bo takich stron zapleczowych mogę postawić wiele, a liczba "przyjaznych" for jest mimo wszystko ograniczona. Czy może linkować na forach wielokrotnie, tj. do różnych miejsc? Zapraszam: Cytaty z anime i mang. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Lepsze miejscówki zostaw na stronę docelową, gorsze na zaplecze. PS. zaplecze bez podlinkowania jest bezwartościowe. Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Myślę, że ktoś kto w ogóle nie ma większego pojęcia o tym jak stworzyć sensowne zapleczenie, nie ma również pojęcia o tym, które miejscówki są lepsze, a które gorsze (zakładając w ogóle, że zna te lepsze) 1 Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bea12346 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 @bea12346 masz bardzo słaby profil linków czy to znaczy, że platformy na których są strony zapleczowe są słabe, czy że zaplecze jest niepodlinkowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 masz blogi stworzone na zasadzie copy page, do tego nie podlinkowane, co ma cię pchać do przodu udrażnianie kanalizacji Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bea12346 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 ile linków powinno (orientacyjne: 100, 1tyś, 10 tyś...) prowadzić do jednej strony zaplecza >1-sza warstwa strony prowadzą bezpośrednio do do strony pozycjonowanej. Jak uzyskam odpowiedz skąd najlepiej mają prowadzić linki będę szczęśliwy (zdaję sobie sprawę, że to temat rzeka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi