MaxPan Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 najczęściej nic nie tracą. Mariusz chodzilo mi o to, że takaka sama ilość linków z tych samych miejscówek przyłożona wprost ma inna moc. Oczywiście to pojecie względne. Ale testowałem to 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brn Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Mam do was pytanie. W jaki sposób linkujecie zaplecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młynek Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Mam do was pytanie. W jaki sposób linkujecie zaplecze. ..linkami.. A tak poważnie to zależy który "poziom" zaplecza, ale bez wchodzenia w szczegóły do linkowania własnego zaplecza używam Web 2.0, Xneolinksa + profile TR Sprzedam punkty w nowym SWL'u LinkTak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brn Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Nie chodziło mi o to czym linkujecie tylko jak linkujecie. Czyli stronę główną oraz podstrony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puerto Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 To zależy od ilości zapleczówek i od Twoich możliwości.. 1-2 strony podlinkujesz nawet ręcznie na upartego wraz z podstronami ale jak masz takich stron xx razy więcej to może być ciężko 1 Wydajne serwery VPS 100% SSD (12+ GB RAM) od 40zł miesięcznie POLECAM !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 przeważnie w zapleczówkach linkuje stronę główną, przy np 500 stronach linkować 20 podstron to zaczyna się magia wielkich liczb + czasami linkuj podstronę na której jest link w artykule 1 www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Mam do was pytanie. W jaki sposób linkujecie zaplecze. Z tego o widzę to zdecydowana większość wali blasta XR i podlinkuje ewelbinkiem, czy czym warto pamietać że najlepie jest róznicować anchory i nie linkować na stronę główną a podostrzony również. Blasta z XR na glowną a podstrony e-weblinkiem Nie chodziło mi o to czym linkujecie tylko jak linkujecie. Czyli stronę główną oraz podstrony? zawsze główną i podstorny Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brn Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Mam do was pytanie odnośnie linków. Który link będzie mocniejszy na podanych dwóch poniższych przykładach. Link ze strony w stu procentach powiązanej z stroną docelową, która posiada tylko i wyłącznie ten jeden link wychodzący. Dodam jeszcze, że tutaj by była strona słabo podlinkowana. Czy link ze strony, która prowadzi portal wielotematyczny z na przykład katalogiem stron, który umożliwia dodanie linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retep86 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Czy domena przechwycona mająca historię i linki, która miała filtr za spam (info w GWT), ale został usunięty ten filtr przez Google po zgłoszeniu prośby, ma jakąś moc? Czy moc takiej domeny jest wyzerowany? Czy taką domenę trzeba ostrożniej podlinkowywać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Traum Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 @brn - zależy od wielu czynników... choćby wiek domen, dla przykładu; strona może być słabo podlinkowana, a mieć większą moc od tej "dopalonej" linkami w nieumiejętny sposób @retep86 - nadal ma moc; tak, musisz bardziej uważać linkując Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Witam drodzy SEOwcy!Mam pytanie które pewnie jest oczywiste dla wszystkich ale ja nigdy jeszcze nie trafiłem w żadnym tekście na tą kwestię...może ona jest tak banalna i oczywista że się o niej nie pisze?Otóż, budujemy zaplecze np. 10 stron. Nie mówię tu o syfie ale o wartościowym, do którego rzeźbimy zewsząd. Zaplecza nie linkujemy między sobą żeby Google nie wykryło (takie założenie). CO JEŚLI w tym czasie mamy z TEGO SAMEGO konta w Google poprzez którego zarządzamy SearchConsole te domeny wszystkie tam podpięte? Czy to błąd kalibru janusza alfa? Jak robicie? Dla każdej domeny osobne konto w Googlu? Z góry dziękuję za odpowiedzi! Z racji tego, że mój nick sugeruje niektórym, jakobym czuł się "above" nad innymi, uprzejmie informuję, że to nie ma nic wspólnego z poczuciem wyższości itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Pytanie brzmi czy "zaplecze" musi być w ogolę dodawane do GWT ? HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Jak robicie?Odpowiadamy sobie na pytanie, które zadał Mion 1 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 No dobrze. Nie musi. Ale jeśli ktoś chciałby to przypał tak? Chodzi mi o potwierdzenie - czy jest to oczywiste że Google po tym może rozpoznać czy nie Poza tym chodzi o wartościowe zaplecze - te 1 rzędu, nie zaplecze 2 i 3 walone półautomatami i automatami...czy samo założenie na inny mail GSC wystarczy dla takiej zapleczowej wartościowej strony czy też IP zmieniać przez VPN przy zakładanu nowego gmaila i logowaniu się tam? Z racji tego, że mój nick sugeruje niektórym, jakobym czuł się "above" nad innymi, uprzejmie informuję, że to nie ma nic wspólnego z poczuciem wyższości itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puerto Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Google po tym może rozpoznać czy nie Jak przywalisz na jedno konto 1k stron to się nie zdziw ale 10?? W sumie przy tak małej ilości tym bardziej postaraj się żeby każda była na innym pomijając fakt że niema sensu wgl podpinać zaplecza pod jakiekolwiek narzędzia Google. Wydajne serwery VPS 100% SSD (12+ GB RAM) od 40zł miesięcznie POLECAM !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi