intruder2600 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 https://www.bbc.com/news/29505104Straszak, zło jak google ? A może FB ma rację ? Ciekawy temat się zapowiada Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Czytam, szukam, sam bełkot na poziomie faktu. 2 miliardy $$$. W ostatnim kwartale zeszłego roku mieli dochód na poziomie 0,5 miliarda $$. Czyli w sumie prawie cały zysk (jakieś koszty były) mieli z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 No wiadomo - ja też mogę pozwać na 2 miliardy wszystkich o wszystko. Mogę ? Mogę A czy coś z tego będę miał - wątpię. Podstawą jest to, że aby pozwać trzeba udowodnić dokładną kwotę strat jaką się poniosło. Już widzę, jak Facebook odzyskuje 47,34 $ od "agencji" z Indii za to, że sprzedali lajki na fiverr.com Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Zwykły pijarowy straszak, w juesej często używany Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 w juesej często używany ja też mogę pozwać na 2 miliardy wszystkich o wszystko chyba właśnie nie za bardzo, bo w PL musisz wyliczyć dość dokładnie swoją stratę wynikającą z czyjejś działalności, żeby go pozwać o straty... Każda inna sprawa u nas legnie w gruzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 W sumie FB jest w stanie udokumentować straty jakie ponosi ale są niewielkie. Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 być może zrobią pokazówkę aby odstraszyć innych. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Krowa która dużo muczy mało mleka daje... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 W sumie FB jest w stanie udokumentować straty jakie ponosi ale są niewielkie. Myślę, że same straty "twarde" takie jak koszt zatrudnienia ludzi do walki przed spamem, koszt organizacji ich miejsc pracy itp mogą być całkiem spore (choć nie dochodzące do 2 mld $). Mnie bardziej ciekawi jakie będą mieli koszty wpisów sądowych i obsługi prawnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 dla mnie sprawa jest prosta -> nie lajkować nigdy, nic i nikomu nawet własnej rodzinie -> bo nie wiadomo czy lajk jest jescze lajkiem czy już nadużyciem i możesz być pozwany banda kretynów ...... Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 tych z allegro co sprzedają po 3 zł za 100 laków tez pozwali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 No , dowody jakby co maja "twarde" bo naprawdę trzeba być debilem aby za pośrednictwem fejsowych wiadomości przesyłać oferty fejkowych polubień Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Założę się, że i takich inteligentów nie brakuje Ale tak sobie to czytam jeszcze raz i w ogóle sam pomysł FB żal.pl Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Wiem co pisze, widziałem kilkanaście propozycji na "fanpejdżach" jakimi zarządzam Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiT Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Jedna, dwie strony pośredniczące padną by trochę postraszyć ludziska tym się zajmujące i tyle będzie w temacie. Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.