SzlafRock Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 rajaja jarają Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargre` Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 rajaja jarają Widzisz SzlafRock, jedni się rajają, inni jarają, a jeszcze inni podniecają. Zdecydowanie najbliżej mi do tych trzecich, jakby nie było po "polskiej" filologii jestem, a tudzież słowo "podnieta" kojarzy mi się z czymś przyjemnym.. Sorry, nie odpowiadam na PMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Projekt Lukas Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 no i spóźniłem się z wytypowaniem dwóch pierwszych meczy i przepadł mi 1 punkt za mecz Brazylii, bo stawiałem 2:1 :| Odkrywam przed Tobą wszystkie karty na marketing BLOG. Pozycjonowanie i optymalizacja stron internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Bramki będą nieuznane 0-0 ciekawe ile będzie wpadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marches Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 proste co ma wspólnego Kolumbia (sędzia) i Meksyk ? narkotyki, a tu widzimy ewidentnie porachunki między kartelami proste jak drut. Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki. Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Po kolejnymch kontrowersyjnym meczu kontrowersyjnych decyzjach sędziego - punkciki w typerze sprawiedliwie przeliczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 ...ale Casillas zmarniał na twarzy w ciągu tych 80 minut (1:5) edit: mecz nadal trwa, masakra tiki taki Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Holendrzy przez pierwsze 25-30 minut nie pokazali nic wielkiego, potem zaczął się show Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 i gitara Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindirus Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Takiego wyniku chyba nikt w typerze nie obstawiał Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT. Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 2 osoby... pavlo911 Wicherek //edit mam nadzieję że na taki wynik obstawili $$ //editt2 oj chyba typer jeszcze niezaktualizowany... Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 2 osoby... pavlo911 Wicherek //edit mam nadzieję że na taki wynik obstawili $$ Skąd wiesz? Mecz Holandia - Hiszpania nie jest jeszcze w typerze rozliczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttah Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Gdzieś jest błąd w typerku. Zliczyło mi poprawnie mecz Hiszpanii z Holandią (za 1 punkt), a ja tam stawiałem remis 3:3. Bramki trafiłem dobrze, ale przydział zainteresowanym stronom już gorzej Niemniej wynik obstawiłem źle, a punkt wpadł na konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wraq Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Ja dziś stawiam na remis do połowy w meczu Anglia - Włochy i na Uruguwaj, też do połowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Dziś jednak wygrają Anglicy. Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.