Hagen Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Witam wszystkich. W przeciągu miesiąca zmieniam miejsce zamieszkania i dlatego też będę zmuszony do zmiany operatora internetu. Którego operatora byście mi polecili, lub też odradzili ? PlusOne - Projektowanie Stron Internetowych Białystok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Może najpierw dowiedź się jakich możesz tam mieć i podaj dostępną listę... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optymist Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Słyszałem, że Verizon jest dobry. activist aka terrorist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 UPC, VECTRA - jeżeli masz możliwość, bo łącza są wyjątkowo stabilne (1 awaria w UPC przez 5 lat).Czasem także małe, lokalne firmy dają całkiem solidnie radę a technicy wiedzą co z czym się je - nie jak w korpo UPC/VECTRA gdzie Pan/Pani na infolinii technicznej nie wiedzą co to ipv6 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 UPC od dłuższego czasu ma problemy z bezpieczeństwem. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Play na kartę LTE 10 zł miesięcznie, download 15 mb/s, upload 5 mb/s, warunkiem korzystania jest minimalne saldo 30 zł na koncie, to 10 zł miesięcznie pobierane jest za nocny transfer bez żadnych limitów. Dzienny fransfer 200 GB. Nie ma lepszej oferty LTE. Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 @Robbieriviera podaj link bo coś za pięknie to wygląda w porównaniu z plusem... Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 @ Robbieriviera - a to nie są czasami warunki tylko na 6 miesięcy? Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 @Szlaf, możesz rozwinąć? Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 @Robbieriviera podaj link bo coś za pięknie to wygląda w porównaniu z plusem... https://www.play.pl/oferta/play-karta/play-na-karte/starter-zasiegowy/ zakładka jak włączyć darmowy LTE jedyny minus, to trzeba się co miesiąc logować do play24 i włączać darmowy LTE i nocny transfer za 10 zł - jedyne utrudnienie, ja z tego korzystam już od grudnia więc to nie jest ściema, oprócz tego mam PLUS LTE i trzymam to, bo mam umowę, poza tym jak robię backup na serwrach, to PLUS ma 35/mb/s więc szybciej się wszystko ciągnie @Paq u mnie dalej działa, nic nie wiem o 6 miesiącach Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 @Szlaf, możesz rozwinąć? Tak. Mieli problem bezpieczeństwa z routerami, już nie pamiętam jakiej firmy. Teraz niedawno gdzieś czytałem, że w UPC płacisz np. za 30 Mb/s a masz 3. tez jest to problem wynikający z urządzeń bądź z oprogramowania. Edit. Trochę znalazłem na temat UPC. https://niebezpiecznik.pl/?s=UPC Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japek Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 To nie jest problem bezpieczeństwa UPC tylko sprzętu który dają. Wystarczy nie brać od nich routera tylko zwykły modem kablowy. Znikają wszystkie wspomniane problemy. Tonery Bydgoszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Vectra zadnych problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinozzo Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Kiedyś miałem UPC i nie pamiętam problemów trwających dłużej niż 2h. Aktualnie nie mam w mojej okolicy możliwości korzystania z tej sieci i mam Vectre też dobry, czasem zdarzają się jakieś chwilowe awarie ale są szybko rozwiązywane. Prędkości u obydwu dostawców są zgodne z tymi wypisanymi w umowie. Tablice fluorescencyjne Led, banery Led - nowoczesnareklama.enstal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ja polecam UPC, zero awarii od ponad roku. Wcześniej miałem netie i nie było tak kolorowo... Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.