krzychummm Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Mi wszystkie frazy na minus poszły, z TOP1 kilka fraz teraz jest na top30. Żadnego plusa nie mam, wszystko ostro w dół. Duże firmy teraz poszły na top. dekoral, targeo, tablica.pl, gazeta.pl itd. Może czas wkońcu zrobić remonty mieszkań Warszawa - To Twój fachowiec w Stolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 ja jestem ciekawy gdzie jest napisane, że katalog za 100 zł będzie lepszy od tego za 10 zł cena jest barierą przed spamem. jak kogoś stać na zakup to stać go tez na indywidualny opis i katalog zyskuje na wartości merytorycznej. Jak go nie stać szuka własnych źródeł linków lub kupuje koda za dyche i pozycjonuje. Równie dobrze mogłeś napisać "gdzie jest napisane że pozycjonowanie przez zawodowców jest lepsze niż przez gimbusów" w końcu i to i to to pozycjonowanie. Ok, może i racja każdego stać na post w tym miejscu No ale jeśli katalog według wszelkich parametrów spełnia moje oczekiwania to jest chyba OK. Jeśli pośród wszystkich klientów zauważyłem max spadek o 11 oczek to chyba nie jest źle.. Wszystkie strony nie poleciały z TOP10 Osobiście jeśli chodzi o katalogi to kataloguje w tych tanich i tych drogich w zależności od tego co uważam za dobre w mojej ocenie. Nie mogę się nazwać gimbusem(bo to było kilka dobrych lat temu ) jak i mega zawodowcem jednak ja osobiście nie narzekam na pingwiny itp Tym bardziej, że jest to pierwszy który mnie w jakikolwiek sposób dotknął - teoretycznie w bardzo delikatnym stopniu ale jednak dotknął W sumie głównie zumi, pkt, gumtree i allegro wbiło się przed moje pozycje i miejmy nadzieje, że google ich pożegna SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof_kf Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Jest nieźle https://www.kyzmgroup.pl/ - TOP 10 na sex E tam top10, ja widzę TOP1. To się nazywa algorytm! Potwierdzam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monstrum Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 U mnie poleciały 3 strony: o 30 oczek, 50 i poza setką, ciekawe dlaczego takie różnice w "karze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Chciałem pokazać Co im będziesz pokazywał Przecież nie od dzisiaj wiadomo, że w takich tematach po updejtach wypłakują się ci, którzy mają 3 strony, albo dochodzą rok do pozycji a później i tak lecą nie wiadomo dlaczego i nie mają co analizować, dlatego próbują przeanalizować to z sobie podobnymi a że żaden sensownych wniosków nie potrafi wyciągnąć to będą trwali tak do kolejnego updajtu, bo a nóż im coś wróci Taka społeczność, nic nie poradzisz. Blak tu masz 100% racji - a z Tobą rzadko mogę się zgdodzić ;-) Linkowanie z śmietników na jeden anchor, później disalov to takie polskie. A później potpierdzielanie i lament. Ludzie coś leci coś idzie do góry. Zależność jest prosta, czym lepiej robimy strony klientów tym pozycje są stabilniejsze. Tam gdzie daliśmy linki (z lenistwa) do seoków - SPADKI - gdzie są linki z mniej powszechnych źródeł - STOIMY na pozycjach (+/- drobna korekta). Spadki bo SEOKATALOGI są wyinedkowywane i zostaje po 200 - 300 SITE, prosta sprawa linki z nich padły i tyle. Nie będę publicznie podawał nazy grup, bo to nieetyczne. Nauczymy się robić pozycjonowanie bez podpierdalania innych. Każdy wtedy zyska. Blake robi po swojemu, Koyot inaczej, Lexy jak uważa, my inaczej. I jest super. Jedni idą do góry, inni w dół. Lecz nie podpiernicajmy jak za KOMUNY. Taka prawda o updacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof_kf Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Myślę że wszystko wróci do normy... @mefi mówisz tak a weź wpisz sobie frazę sex w google i zobacz jaka strona jest na pierwszym miejscu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 U mnie jak jestem zalogowany na top 1 jest wikipedia i sex pistols Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychummm Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Chciałem pokazać Co im będziesz pokazywał Przecież nie od dzisiaj wiadomo, że w takich tematach po updejtach wypłakują się ci, którzy mają 3 strony, albo dochodzą rok do pozycji a później i tak lecą nie wiadomo dlaczego i nie mają co analizować, dlatego próbują przeanalizować to z sobie podobnymi a że żaden sensownych wniosków nie potrafi wyciągnąć to będą trwali tak do kolejnego updajtu, bo a nóż im coś wróci Taka społeczność, nic nie poradzisz. Blak tu masz 100% racji - a z Tobą rzadko mogę się zgdodzić ;-) Linkowanie z śmietników na jeden anchor, później disalov to takie polskie. A później potpierdzielanie i lament. Ludzie coś leci coś idzie do góry. Zależność jest prosta, czym lepiej robimy strony klientów tym pozycje są stabilniejsze. Tam gdzie daliśmy linki (z lenistwa) do seoków - SPADKI - gdzie są linki z mniej powszechnych źródeł - STOIMY na pozycjach (+/- drobna korekta). Spadki bo SEOKATALOGI są wyinedkowywane i zostaje po 200 - 300 SITE, prosta sprawa linki z nich padły i tyle. Nie będę publicznie podawał nazy grup, bo to nieetyczne. Nauczymy się robić pozycjonowanie bez podpierdalania innych. Każdy wtedy zyska. Blake robi po swojemu, Koyot inaczej, Lexy jak uważa, my inaczej. I jest super. Jedni idą do góry, inni w dół. Lecz nie podpiernicajmy jak za KOMUNY. Taka prawda o updacie. Masz racje w sumie sam się o tym teraz przekonałem wszystko głównie z seokatalogów i dziś bolesne spadki. W takim razie trzeba się zabrać za robotę. Mniej powszechne źródła to co masz na myśli?E EDIT z sex to prawda coś jest dziwnego pewnie wszystko wróci do normy, ale pytanie na ile w górę wróci wątpię by na tyle co było wcześniej. Może czas wkońcu zrobić remonty mieszkań Warszawa - To Twój fachowiec w Stolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof_kf Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 U mnie jak jestem zalogowany na top 1 jest wikipedia i sex pistols Usuń cookies i się wyloguj i zobacz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimlak Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 nic nie wróci do normy. co update ktoś wyskakuje że "trzeba poczekąc kilka dni , na bank wróci" albo "nie może tak zostać".. i nigdy nie wraca do poprzednich wyników i zawsze tak zostaje przejrzyjcie stare tematy oczywiście pojedyńcze kwiatki jak ten sex pójda do moderacji ręcznej ale globalnie zostanie już. https://ostry-sklep.pl | https://scyzoryki.pl | https://dobrenoze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Masz racje w sumie sam się o tym teraz przekonałem wszystko głównie z seokatalogów i dziś bolesne spadki. W takim razie trzeba się zabrać za robotę. Mniej powszechne źródła to co masz na myśli? Mniej powszechne źródła to co masz na myśli? - jeśli bym Ci napisał to bez sensu to by było. W pozycjonowaniu chodzi o myślenie. Jeśli wszyscy idą SEOKI ty idź w coś innego. Np teraz wszyscy ładują w księgi gości - nie stawiaj na to 100%, postaw 10% i szukaj swojego miejsca na linki. Źrdódeł masz wiele: fora, profile, portale społecznościowe, galerie zdjęć, itp miejscówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Masz racje w sumie sam się o tym teraz przekonałem wszystko głównie z seokatalogów i dziś bolesne spadki. serio piszesz ? wszystkie linki jakiem miałeś to z seoków? I masz spadki ? to co tu jeszcze robisz ?? Chłopie - dział dla początkujących i szukaj co to jest "dywersyfikacja linków" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Chłopie - dział dla początkujących i szukaj co to jest "dywersyfikacja linków" . Jak wypisujesz takie głupoty to udaj się tam razem z nim. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 U mnie jak jestem zalogowany na top 1 jest wikipedia i sex pistols Usuń cookies i się wyloguj i zobacz Ale to jest zły wynik? Ma linka do tematycznej strony Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Jak po mnie może tak zostać, w topy wskoczyli strony, domen których nawet nie miałem zamiaru przedłużać Ja to samo zauważyłem u siebie. Dla mnie jest OK. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.