Skocz do zawartości

Szkolenie z audytów seo - warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Najważniejsze słowa umieśćmy na poczatku tytułu

https://seoinfo.edu.pl/wplyw-kolejnosci-slow-w-tytule-na-ranking/

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jest cos takiego jak tajniki SEO?

Dla kogoś mniej zaawansowanego to czego nie poznał można uznać za "tajniki".

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Grisham, zapewniam Cię, że intencją autora tematu nie było nic, co mogłoby mi pomóc w sprzedaży. To miała być prowokacja, która miała wywołać odwrotny skutek - zerknij na jego pozostałe posty oprócz pierwszego ;-)

• Kurs SEO wideo — poziom: dla początkujących; premiera: 8 września 2025 r.

można podejść do tematu inaczej, skoro jest tak dużo klientów na audyt to może dogadać się z kimś i przekazywać klienta a samemu zgarniać prowizję zamiast pisać manuala

Med Mutter sine vinterhage har du full kontroll på varmen.

Stavanger Termografi - Vi spesialiserer oss på byggtermografi.

Montering av varmepumper.

@lilavati- słuchaj ja nic nie zrobię z tym fantem że klient ma takie podejście do tematu

przykład dostaję śmieszny budżet- robię w 2 miesiące top10 na kilkadziesiąt fraz w google.co.uk (tematyka ubrania) -ostrzegam że przyjdzie robione spamem ,SWLem i tylko tak się da filtr i to wykosi pewnie

przychodzi filtr wykosiło domenę i dostaję pytanie dlaczego wszystko spadło i że zachowałem się nie w porządku (dostałem 120 GBP na dwa miesiące pracy)

jest sporo fajnych klientów ale trafiają się i tacy, którzy cenią tzw. korporacyjny bełkot, wciskanie kitu i audyty na 100 stron bo potem można grubą ksiazkę pokazać swojemu szefowi- jak pójdziesz jako ten spec od marketingu w swojej firmie z audytem od pozycjonera na jedną kartkę i zabulisz za niego 1000 netto (choc będzie tam od cholery cennych uwag) to możesz nawet z roboty wylecieć za niegospodarność (zamowił jedną kartkę papieru za tysiaka ;) )

ma być tanio,szybko, dużo i oczywiście jak już zrobisz czołówkę to masz dalej pracować a nie tylko wystawiać faktury bo to nieetyczne

jak to mówisz- mój kraj taki piękny :) :) -ale trzeba się dostosowac.

T.

może dogadać się z kimś i przekazywać klienta a samemu zgarniać prowizję zamiast pisać manuala

Miałam już kilka tego typu propozycji (głównie chodziło o przekazywanie klientów na pozycjonowanie), ale nie chce mi się bawić w taką współpracę, pilnowanie czy faktycznie naliczają prowizję za każdego klienta z polecenia itp. Jak mam komuś podsyłać klientów to za darmo, ew. w ramach przysługi za przysługę, ale bez wnikania, kto faktycznie skorzystał.

• Kurs SEO wideo — poziom: dla początkujących; premiera: 8 września 2025 r.

jest cos takiego jak tajniki SEO?

Jest (tak jak w każdej innej branży) - sprawny mózg który wykorzysta zdobytą informację/ nabytą wiedzę :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Przydaje sie tez dobry programista pod reką z praktyczną wiedza w zakresie seo ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności