janekszeryf Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Czyli jednak nie zwariowałem - jednak OF nie dodaje do wp? Myślałem że to tylko ja mam taki błąd. W przypadku buddypress mam identyczną sytuacje. Jest to błąd który już wiele razy był zgłaszany, na bugtrackerze ale do tej pory nie zostało nic zrobione. Mam nadzieje że w następnej aktualizacji w końcu zacznie dodawać. Ale jak twierdzi jehowy i kilka innych kont wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PageSEO Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 U mnie podobnie, niestety nadal nie dodaje do WP publicznych i prywatnych. Wcześniej był problem z rejestracją (nie dodawało credentials) ale z pomocą Gemec ruszyło. Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO. Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Miał ktoś ERROR: 1000 podczas instalacji? Wpisuję poprawne dane do bazy danych, ale wyskakuje mi ten błąd :/ Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 To chyba błąd związany z licencją. Wgraj ją do katalogu w którym chcesz zainstalować skrypt. Pamiętaj także o tym, aby wcześniej skasować poprzednią instalację z omnipanelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertzoone Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Coś krucho z stabilnością. U Was też często wywala błąd: [b] Unhandled Exception[/b] [b] Message:[/b] Connection timed out after 15059 milliseconds Dodam że serwer to hexcom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Pamiętaj także o tym, aby wcześniej skasować poprzednią instalację z omnipanelu. Dzięki. Pomogło usunięcie licencji w panelu. Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seogreen Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 @robertzoone - mi też podobne wyskakiwały jak zacząłem się bawić "Overclockingiem". Jak wejdziesz tam to ustaw: Multipliers: Adder = 2 Mailer = 1 a "PHP overclocking" wszędzie na 2*5=10 (zakładam, że masz najprostsze konto na sharedzie - tak, jak ja na hexcomie). Wtedy są to dobre ustawienia i OF powinien przestać się wykrzaczać. @janekszeryf - mogę potwierdzić, że na bank nie działa dodawanie do prywatnych WP z hasłem i loginem, nowa wersja (dzisiejsza) nie rozwiązuje problemu - czekam na odp. na panelu Omni, proszą o podsyłanie error_logów Apache. Na razie minęło 1,5 dnia od zgłoszenia, więc za kolejne 1,5 liczę na odpowiedź Dodaje do pozostałych skryptów - jestem w trakcie testowania całej bazy (ogółem mam na razie bez WP i Buddy do przejechania ok 18k adresów). Ciekaw jestem jaka będzie ogólna skuteczność, ale niestety dowiem się dopiero za... ...193,4h, bo szybciej na tym koncie nie będzie, czyli pierwsze projekty, zanim dopasujesz i odfiltrujesz bazę to ok. 8-9 dni na jeden Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 mi poki co nie dodaje do WP do reszty dodaje ale też niezbyt a to wywali projekt z shedulera to na nowo się doda i już pójdzie, skuteczność taka sobie, kurcze żeby z tym flashem nie było jak z vista, bo póki co ... no cóż;=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertzoone Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ten czas to trochę coś nie tak. OmniSpeed robił to szybciej, postował nawet z skutecznością rzędu 2600 dodań a można było projekt ogarnąć w 24h przy sporych bazach. Serwer do Hexcom ale pod Omni właśnie Wiadomo to zwykły shard z podniesionymi parametrami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monterek Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 i jak tu przejść z OS jak OF to wczesna wersja alpha proponuje wstrzymać opcje przechodzenia na OF i popracować na softem tak aby nadawał się do beta testów a potem go wydawać publicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Jak na hexcom sa takie numery z parametrami, to zdaje się że pro+ to ja sobie poużywam, że hej! :] - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertzoone Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Jak co mogę potwierdzić właśnie że Pro+ na hexcom powoli działa. Chyba że ktoś wie jak to przyśpieszyć. Do tego ten czas zabija chęć do czegokolwiek a brak postowania do wp to kicha. I nie widać lekarstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 @robertzoone Możesz wyluzować trochę? Wszyscy już wiedzą, że to alpha i nie działa jak trzeba nie trzeba tego przypominać w każdym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seogreen Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 @robertzoone - to nie kwestia wersji OF tylko hostingu, jak zakupię PRO (bez abonamentu ) to spróbuję załatwić z hexcomem przejście za dopłatą na ten podstawowy VPS, na sharedzie szybciej nie pójdzie na bank. Czy ktoś może próbował już takiej zmiany planu hositngowego na hexcom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Głupie, proste pytanie Jak uruchomić rejestracje katalogów? Niby relacje porobiłem, mod od wordrpressa zainstalowany, skrzynka pocztowa podpięta, crony działają, a katalogi nie chcą się rejestrować. Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.