zuru82 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Przy eksprocie listy on nie oddziela nam adresów enterami, tylko jest jakby bez odstępów ciąg URL'i w jednym wierszu i potem trzeba to rozdzielać przy pomocy innego programu. Świetnym wyjściem byłoby uproszenie opcji eksportu, aby on każdy adres umieszczał w nowym wierszu. Czy można liczyć na takie coś w przyszłości ? Przy eksporcie URL-i wystarczy, że na podstronie z adresami, wyświetlisz ŹRÓDŁO HTML (ctrl+u) i będziesz miał wszystkie url-e - każdy w odzielnym wierszu P.S. Działa komuś harvestowanie w OF? Kilka dni temu działało, a dzisiaj zero....nie harvestuje. multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Działa komuś harvestowanie w OF? Kilka dni temu działało, a dzisiaj zero....nie harvestuje. Nie, nie działa. Po ostatnim update przestało (przynajmniej u mnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertzoone Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jest dostępna lub będzie opcja która pozwoli z danego projektu zapisać linki z odsyłaczami do dodanych wpisów? Co do harvestowania też mogę potwierdzić. Dodatkowo wow udało się i skrypt zarejestrował z 52 konta WP ale 0 postów. Szkoda tylko że jak na taką bazę to mało [baza prywatna, chociaż moich nawet nie tknął] Obecnie baza WP z omni to 23 zarejestrowane czekam co dalej. Zapewne dojdzie do 100 maks i 0 postów. Komuś w ogólne działa coś lepiej rejestracja/postowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumbo Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Robertzoone jak wejdziesz w projekt to w prawym rogu masz export urls. Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertzoone Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Robertzoone jak wejdziesz w projekt to w prawym rogu masz export urls. Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertzoone Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Pytanie za 100 punktów do innych userów. Czy dodaje Wam wpisy do: MocneLinki OmniPress / V2 O WP i BuddyPress nie pytam bo tutaj każdy problem ma. Jak macie z skutecznością do Easydir i Freeglobes na podstawowych bazach? Podejrzewam że słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal01 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 To jakieś żarty ? Dowiaduje sie po fakcie że jest jakiś OMNIFLASH i można przejśc do 15.02 ?? Skoro planujecie takie akcje to najpierw puśćcie mailing do użytkowników OS i OA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bringe Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jak z hekko? Da się już u nich to zainstalować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumbo Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dodaje do MocneLinki i OmniPressV2. Jednak dostępna baza zawiera dużo niedziałających adresów więc skuteczność jej jest znikoma - u mnie odpowiednio ok. 30 i 6 dodań na projekt. Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertzoone Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 lumbo - no to mnie zaskoczyłeś. U mnie dodawanie do nich jest zerowe. Sprawdzałem też te bazy właśnie wcześniej i widzę ile działa a ile nie. Ale coś dodać powinien. W dodatku w bazach ustawione mam relacje z modem php do postowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Business Sense Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 lumbo - no to mnie zaskoczyłeś. U mnie dodawanie do nich jest zerowe. Sprawdzałem też te bazy właśnie wcześniej i widzę ile działa a ile nie. Ale coś dodać powinien. W dodatku w bazach ustawione mam relacje z modem php do postowania. U mnie to samo - zerowe wyniki. Jedyne co się udało dodać to jakieś Webmini i Qlweby, ale nie przekroczyłem w sumie 1000 poprawnych dodań ze wszystkich projektów razem. Do tego harvestowanie również u mnie przestało coś działać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyczesanySEOWIEC Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 A co z tą rejestracją WP? Czy on sam z bazy kasuje adresy w których nie dało się np. X razy zarejestrować ? Pytam, ponieważ moja baza WP liczy 1500, a zarejestrowanych mam 1800 - więc, podejrzewam, że on sam mógł usunąć te gdzie nie mógł któryś raz z kolei, ale wolałbym to potwierdzić? Jak działa dokładnie OF jeśli chodzi o rejestrację i czy adresy w bazie mogą się dublować ? Jest jeszcze kolejny jakiś dziwny problem. Otóż rejestracja buddypress. Moja cała baza Buddypress liczy 1500 adresów. Zarejestrowało mi 400, gdy ponownie puszczam rejestrację (wybieram moda rejestrującego oraz bazę buddypress i daję shedule) to on mi to puszcza na te 400 adresów które już mi wcześniej zarejestrowało, zamiast pozostałych 1100 - tak jakby uznał, że ma postować, a nie rejestrować pomimo wybranego przeze mnie moda rejestrującego, a więc coś jest ewidentnie nie tak po stronie aplikacji. Czy ktoś ma podobne problemy ? "... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..." Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumbo Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Specjalnie dla was puściłem przed chwilą projekt na MocneLinki i Omnipress i Omnipressv2. A oto wyniki: https://zapodaj.net/a...a16336.png.html Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyczesanySEOWIEC Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dobrze, gdyby poza opcjami w OF "only post" i "post and register" była także opcja "Only register" "... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..." Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PageSEO Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Przecież wystarczy nie zaznaczać PHP scripts i już masz "Only register" Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO. Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.