lilavati Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 PS: Miałem zająć się dokumentacją żeby była na dziś gotowa - niestety też jej nie będzie z jednego prostego powodu:zobaczyłem co się dzieje na PiO i co już "krzykacze" zaczynają odstawiać i zamiast zająć się dokumentacją stałem nad programistami którzy nie dość że nic nie zawinili to jeszcze siedzieli po nocach - chcieliście wszystko wymusić awanturą na PiO a powstał dokładnie odwrotny efekt Brzydcy i niedobrzy klienci! Wciagne jeszcze troche koksu i szczele focha. W koncu i tak beda mnie przepraszac by dostac sprawna wersje mojego supersoftu. :-) https://fabrykartka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PageSEO Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Po dodaniu projektu do sechedule z publikacją WP, OF próbuje dodać do wszystkich lokalizacji w obrębie danej bazy (nie tylko do tych zarejestrowanych). Tak ma być, czy coś robię źle? Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO. Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyczesanySEOWIEC Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Do usunięcia. "... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..." Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Witam Poradnik jest już gotowy i będzie do pobrania bezpośrednio z panelu klienta (Menu z lewej strony -> OmniFLASH -> Poradnik "Twój pierwszy projekt w OmniFLASH" @lilavati - A czy była by możliwość żebyś przed pisaniem postów które nic nie wnoszą pomyślał trochę jak można wydłużyć czas lub gdzie zdobyć maszynę klonującą aby była możliwość wykonania większej ilości zadań w tym samym okresie czasowym - możliwe że nie posiadasz życia osobistego i nie sypiasz w nocy (zalecam wtedy udać się do lekarza bo czytałem że brak snu jest objawem chorobowym i może prowadzić do śmierci chorej osoby) jednak moi ludzi w tym i ja potrzebujemy czas na spanie , na rodzinę oraz nie posiadamy maszyny klonującej - wehikuł czasu został zagubiony Zanim znów napiszesz kolejnego posta zastanów się proszę co piszesz. @andrzem - było pisane już 100x że support jest na omnipanel lub przez czat. Z racji że publicznie zadajesz zapytanie muszę zareagować i poprosić Cię abyś przed wpisaniem czegoś do ustawień skorzystał z podpowiedzi jakie są w OmniFLASH "ukryte" pod niebieskim przyciskiem pytajnika (dotyczy konkretnych opcji) lub/i korzystał z podpowiedzi "ukrytych" pod fioletowym przyciskiem z napisem HELP (z Angielskiego oznacza POMOC) w której są opisane funkcje i ich znaczenie czasem nawet są przykłady wykorzystania i ustawienia. Twój problem wynika z ignorancji pól pomocy i wpisaniu że posiadasz Catch-all dla domeny gmail.com (w w/w pomocy w j. Polskim posiadasz wytłumaczenie czym są takie maile oraz instrukcję jak takiego maila można samodzielnie utworzyć) w wyniku czego maile rejestracyjne były wysyłane do posiadaczy kont na gmail.com (współczuję ludziom którzy dostali te maile - mały spam) natomiast nic nie mogło dotrzeć do Ciebie i system nie pozyskał tym samym loginów i haseł do WP (maile dotarły do różnych posiadaczy kont na gmail) @iman7 - przepraszam że nie odpisałem (wczorajszy dzień mnie zabił) masz licencję wymienioną - proszę odpal plik install.php na swojej kopi i zatwierdź po kolei wszystko - Gotowe @pozycjonerus123 - nie udostępniamy darmowych wersji oprogramowania Na dziś planowana jest aktualizacja (opóźniona przez zamieszanie jakie uczyniło kilku użytkowników PIO lamentując ciągle że coś nie działa a nie była to wina nasza) włączająca możliwość kolejnych opcji OC wraz z nowym podglądem błędów jakie zwracają strony w procesie dodawania wpisów Pozdrawiam Piotr Kiper Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzem Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Sorry Kojotek, ale jak konfigurowałem ten program to jeszcze żadnych podpowiedzi nie było, a przynajmniej nie kojarzę ich Było natomiast napisane, że zaleca się zaznaczyć Catch-all. W każdym razie dzięki za info. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilavati Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 @Piotr Kiper Piotruś, Ty na tak poważnie czy tylko udajesz, że nie wiesz o co mi chodziło? Klient chce dostac soft, a nie płakanie, że przeszkadza. (opóźniona przez zamieszanie jakie uczyniło kilku użytkowników PIO lamentując ciągle że coś nie działa a nie była to wina nasza) Ciągle brniesz i brniesz głębiej. ;-) https://fabrykartka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Poradnik jest już gotowy i będzie do pobrania bezpośrednio z panelu klienta (Menu z lewej strony -> OmniFLASH -> Poradnik "Twój pierwszy projekt w OmniFLASH" ktoś już go ma bo ja nie widze, chyba że dopiero się ma pojawić;] to czekamy ;] byle do przodu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Witam OK to proszę bezpośredniego linka: Pobierz poradnik jak stworzyć w 5 min od 0 cały projekt - Klik Pozdrawiam Piotr Kiper Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 OT: Przepraszam Pana Panie Piotrze, pisałem na GG oraz na PW, nie otrzymałem odpowiedzi. Proszę o udostępnienie mi adresu e-mail, pod którym kontaktować można się z obsługą skryptu OmniADD w celu przeniesienia licencji. Prosiłbym również o odpowiedź na pozostałe pytania, które zadałem w wiadomości, również w Panelu klienta w omnipanel.pl. Pozdrawiam EOT Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam v0.9.6.2 (14.02.2012) Poprawka w checkerze easydira Poprawka dla cronów na serwerach ze źle ustawionym max_execution_time Zlikwidowane duplikowanie pytań w Webmini Poprawiona obsługa długich tytułów projektów Nowy interpreter modów (przede wszystkim lepsza obsługa relatywnych ścieżek) Nowy tryb debugu modów Dodany overclocking modów Na jutro planowane jest dodanie oprogramowania dodatkowego którego zadaniem będzie wyszukiwanie i testowanie serwerów PROXY + obsługa proxy socet Pozdrawiam Piotr Kiper Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merf Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Kojotek, a wiadomo co z SWP ? zamierzacie wprowadzać jeszcze wprowadzać do OF ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
immy Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Przy instalacji mam błąd ERROR: 1000 - zgłosiłem w panelu, nie wiem czy musi ktoś coś zrobić z supportu czy jest na to inny sposób? mniej znaczy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathijas Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Przy instalacji mam błąd ERROR: 1000 - zgłosiłem w panelu, nie wiem czy musi ktoś coś zrobić z supportu czy jest na to inny sposób? Przed instalacją OF musisz wcześniej skasować poprzednią instalację z omnipanelu. Plik z licencją oczywiście wgraj do głównego katalogu ze skryptem Pozycjonowanie Szczecin | Projektowanie stron Szczecin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Jasne są inne sposoby np google - link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novum Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Do tych co maja na hekko zainstalowanego OF (serwer pod narzędzia seo). Były jakieś problemy z instalacją? Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL? -> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.