robertzoone Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Używa ktoś Hexcom pod Omni? Jak u Was z prędkością dodawania też tak długo? Jakaś porada jak to zmienić może polecacie inny hosting na którym OF śmiga jak ta lala Dodatkowo kto spotkał się z błędem rejestracji przy buddypress w logach: not-executed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinos75 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Używa ktoś Hexcom pod Omni? Jak u Was z prędkością dodawania też tak długo? ja uzywam - i niestety musze przyznac ze tez te czasy podawane na wykonanie projektu mnie powalaja. Nie wiem czy to tylko moje subiektywne odczucie czy OS jakos sobie szybciej z dodawaniem radzil https://filmy-dronem.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertzoone Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Używa ktoś Hexcom pod Omni? Jak u Was z prędkością dodawania też tak długo? ja uzywam - i niestety musze przyznac ze tez te czasy podawane na wykonanie projektu mnie powalaja. Nie wiem czy to tylko moje subiektywne odczucie czy OS jakos sobie szybciej z dodawaniem radzil Marcinos75 - tak OS ewidentnie szybciej sobie radził. Mam to samo odczucie bo szło zrobić projekt w dobę i zyskac nawet 2600 wpisów. Gdzie teraz ledwo 50 wpisów w 2-3h No nic może inni mają coś do poradzenia a czekam tez na support co powie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PageSEO Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Domyślam się, że rozwiązanie nadejdzie tutaj: "Automatyczne filtrowanie baz – „NOWOŚĆ” System samodzielnie usuwa z bazy adresy, które nie działają / mają niską skuteczność dodawania (konfigurowalne), dodatkowo takie adresy przed całkowitym usunięciem z listy mogą być przez system sprawdzone pod kątem określonych wcześniej przez użytkownika warunków.". Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO. Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam Co do szybkości oprogramowania jeszcze nie są wykorzystywane wszystkie opcje z OC dla OmniFLASH - (Nauczeni doświadczeniami z OmniSPEED) kończymy wprowadzanie systemu rozpoznawania czy mamy do czynienia z VPS/Dedyk czy też zwykłe konto hostingowe, pozwoli nam to na automatyczne informowanie użytkowników o przesadzonych wartościach + możliwość automatycznego obniżania/blokowania tych wartości jeśli serwer jest przeciążony (aktualnie wyświetlane są w stopce informacje o obciążeniu serwera) Pozdrawiam Piotr Kiper Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertzoone Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 No dobra OF będzie sprawdzał. Fajnie i pięknie lecz to potem. Ale co teraz można na to poradzić? Czemu taki jest sukces mały i wolna prędkość. Trochę to denerwuje że nagle z prędkości która była niezła w OS to OF ma słabiej. Czy może tyle zasobów czerpie serwera że nawet hexcom pod Omni sobie nie radzi i może inny serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam Co do szybkości oprogramowania jeszcze nie są wykorzystywane wszystkie opcje z OC dla OmniFLASH Nie ma znaczenia serwer gdzie postawimy OmniFLASH Natomiast co do samego pytania kiedy: między dziś, a najbliższa środa Pozdrawiam Piotr Kiper Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinos75 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Czy przewidziane jest może w OF, podobnie jak bylo to w OS tworzenie w szybki sposob piramidy ?? https://filmy-dronem.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam Zdecydowanie tak ale inne rozwiązanie Pozdrawiam Piotr Kiper Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpos Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Do tych co maja na hekko zainstalowanego OF (serwer pod narzędzia seo). Były jakieś problemy z instalacją? Na chwilę obecną soft nie dziala na hostingu Hekko. Info z supportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novum Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 @ Kojotek_OX Do tych co maja na hekko zainstalowanego OF (serwer pod narzędzia seo). Były jakieś problemy z instalacją? Na chwilę obecną soft nie dziala na hostingu Hekko. Info z supportu. Czemu nie działa OF na hekko, coś Ci wiadomo? Możesz w tej sprawie z hekko porozmawiać? Czy przewidziane jest może w OF, podobnie jak bylo to w OS tworzenie w szybki sposob piramidy ?? Zdecydowanie tak ale inne rozwiązanie Kiedy będzie w OF te "nowe" rozwiązanie? Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL? -> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 @novum nie działa bo wymagane sa ustawienia, których nie chcą zmienić i tyle. Czemu? tego już nie napisali. Napisali, że jeżeli taka jedna rzecz (wcześniej była o tym tu mowa) jest wymagana, to u niech OF nie będzie działał. - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monterek Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 zapewne chodzi o curla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Nie śledziłem wątku OF. Do kiedy trzeba przejść z OS na OF ? 15 luty, 28 luty ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monterek Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 do 15 trzeba było sie zdeklarowc a do 28 działa os Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.