Vax Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Koniec SPAMu? Od dzisiaj będzie on legalny Czek aut Skuteczne seo zaistniejw.net, długo, drogo, solidnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Dobry temat, zabieram się do mailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 czas pochować adresy mail na stronach Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Jak dla mnie w sumie dobry ruch. I tak dostawałem mnóstwo maili o treści "prosimy o zgodę na przesłanie oferty handlowej". Zapewne tyle samo będę dostawał teraz faktycznych ofert i prędzej się zapoznam z ofertą niż wyrażę zgodę na nie wiadomo co. Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fmpol Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 W sumie i tak mam przyzwyczajenie, że jak widzę nadawcę i temat, który mi nie pasuje to i tak ląduje to w koszu. Dla mnie generalnie bez różnicy. A jak więcej niż raz coś przyjdzie to oznaczone jako spam. Międzynarodowe Targi Internetowe - eGALAKTYKA.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 trzeba było tylko ograniczyć odstęp czasowy pomiędzy ofertami z tej samej firmy, bo znając życie teraz będę otrzymywać 4 mali dienie od swojego ulubieńca jeden o piramidach, drugi o sofcie do zaplecza, trzeci o skrypcie katalogu, czwarty o polskim MS linkach TR i tak w kulko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Jak by to cos zmieniło. Wczesniej wysyłano ofertę z pytaniem o mozliwośc wysłania oferty. Teraz będą wysyłac bez pytania. A to cos jednak sie zmieni, meile będa mniej ważyć. Nie ma jak brac kasę za tworzenie durnego prawa, to jest biznes - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Wystarczy zakupić lub lepiej skonfigurować filtry antyspamowe. Do 80% syfu (niechcianej poczty) można odfiltrować. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 e tam, wcześniej jak się nie zgadzałeś to za parę dni znowu dostawałeś zapytanie;) to teraz będzie 1 mail i będzie wszystko wiadomo Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 O tak, na pewno będzie jeden mail Naiwni Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Był tu temat na forum gdzie gosciu upubliczniał adresy które mu słały na skrzynkę firmową. Teraz to już napewno łamie prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DlaSeo.eu Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Kupie listy mailingowe takie nielegalne:D Usługi dla pozycjonera Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Jak by to cos zmieniło. Wczesniej wysyłano ofertę z pytaniem o mozliwośc wysłania oferty. Teraz będą wysyłac bez pytania. A to cos jednak sie zmieni, meile będa mniej ważyć. Nie ma jak brac kasę za tworzenie durnego prawa, to jest biznes Raczej będą ważyć więcej, bo można będzie bezkarnie załączyć 3 tony grafik, multimediów i pdf'ow.. trzeba będzie dopieścić filtry antyspamowe Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Był tu temat na forum gdzie gosciu upubliczniał adresy które mu słały na skrzynkę firmową. Teraz to już napewno łamie prawo a niby dlaczego? jak ktoś przysyła ofertę to jest oferta publiczna i wszystkie dane są publiczne (sam spamer tak zadecydował wysyłając to na lewo i prawo) to jakby mnie skazali za to że powiedziałem ze w tym to a tym sklepie jest chleb -> ten chleb to też oferta publiczna Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
małydzo Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 W sumie i tak mam przyzwyczajenie, że jak widzę nadawcę i temat, który mi nie pasuje to i tak ląduje to w koszu. Dla mnie generalnie bez różnicy. A jak więcej niż raz coś przyjdzie to oznaczone jako spam. ja tak samo postępuje od razu kosz Multikonto TRENSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.