Skocz do zawartości

Zmiany na forum

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam jeszcze pytanie, bo nie mam doswiadczenia w takim grupowym lubisiowaniu się na kupie w dodatku prawie z samymi facetami.

Czy jak ktoś mie polubi to będę to gdzieś widział lub czuł? Na razie widze tylko jak Wy między sobą sie lubicie :D

.

Czy jak ktoś mie polubi to będę to gdzieś widział lub czuł? Na razie widze tylko jak Wy między sobą sie lubicie :D

W Twoim profilu oraz, o ile masz ustawione w powiadomieniach, w topie wyskoczy Ci informacja.

haha linki są external nofollow - i tyle po seo z seo :D

Pisali, że to już chyba poprawione, ale teraz musi znowu w bazie się pomielić, albo, że mają to zrobić jak sie pomieli. Więc będzie można dalej rumakli puszczać, niech se hasaja po polu, do czasu kopa w zad :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Podejrzewałem zmiany w tym kierunku.

Niestety, nie za bardzo się podoba, ale cóż, to nie pierwszy forum, który zmienił tak bardzo wygląd i funkcje.

Chociaż, plusów jednak jest więcej.

Można też zrobić swój styl (nie wiem jak się robi, inaczej zrobiłbym), jak w di.pl, jeden użytkownik zrobił możliwość "powrotu" do wyglądu starego forum i w sumie, jest łatwiej przyzwyczaić się do zmian.

Czy jak ktoś mie polubi to będę to gdzieś widział lub czuł?

O ile nie będziesz uważał i nie bedziesz sie poruszał z tyłkiem przy ścianie to możesz poczuć :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Nawet ściana nie ochroni przed uczuciem. Jak nie ( )( ) to zawsze można trafić na Magic Johnson'a.

Dla niewtajemniczonych -> ex koszykarz NBA, więc nawet nazbyt klękać nie trzeba by się wbił, wróóóóóóć by poczuć :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności