adek Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 korzystam z małych kont typu neateasy itp ale powoli mam dosyć amatorki. Cos możecie polecić tak abym obsadził np 200 -250 domen na możliwie zróżnicowanym IP, moze byc dedyk, drozsza serwerownia ale żeby mi to nie padało co chwilie, lub nie otwierały sie stronki na WP przez 20 sek...... STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 ovh - only ! Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Było setki razy. Tak jak pisze zgred - tylko ovh, prawdopodobnie żadna inna serwerownia na świecie nie dysponuje taką ilością klas IP i jednocześnie jest tak łatwo z ich uzyskaniem. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 korzystam z małych kont typu neateasy itp ale powoli mam dosyć amatorki. Cos możecie polecić tak abym obsadził np 200 -250 domen na możliwie zróżnicowanym IP, moze byc dedyk, drozsza serwerownia ale żeby mi to nie padało co chwilie, lub nie otwierały sie stronki na WP przez 20 sek...... patrząc na to jak działa statlink to raczej nie masz szans na dobre skonfigurowanie dedyka . pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 miz dzięki za merytoryczną odpowiedź , jak masz jeszcze coś mądrego w tym temacie do napisania śmiało STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 mozecie wyjasnić pokrótce jakie są koszty per IP w standardowej ofercie dedyków w ovh (nie kimsufi)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebReklama Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 https://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/blok_ip_ripe.xml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Dzięki. Wychodzi +60zł netto miesięcznie za zastosowanie profesjonalne + ok. 4,5zł za jeden IP jednorazowo. Zaczyna się opłacać ten biznes od 64 adresów. Jak duże zróżnicowanie klas można uzyskać? Trzeba do nich udzielnie pisać w tej sprawie. Jak wygląda samo zamawianie adresów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 nie ma zadnego zroznicowania klas jesli bierzesz np. jeden blok 64x IP - beda to kolejne adresy z danej klasy. Mozesz wziac mniejsze bloki, ale wtedy koszty rosna. pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1349 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Oczywiście większe bloki IP możesz wziąć na serwerach 1gbps co daje minimum 498 pln netto / miesiąc. 256 ip jednorazowo to koszt 1119 netto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 i tak nie interesują mnie większe bloki, bo różnica w klasie D to żadna różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 klasa D jest nieużywana. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
My4tic Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 IQ.PL Ja tam trzymam i jestem zadowolony. IP mam z 3 klas C. SEO BulletProof VPS. Załóż konto na dropbox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Tylko IQ ma nieporównywalne ceny w stosunku do OVH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
My4tic Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 To prawna chociaż... Zastosowania prof. w OVH + odpowiedni serwer + IP... nie liczyłem dokładnie ale myślę, że różnica może okazać się mniejsza niż mogłoby się wydawać. SEO BulletProof VPS. Załóż konto na dropbox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.