cinmar Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Jest opcja by do aplikacji zenbloga dodac jeszcze 1 kolumne w ilościa linków ile udało się zalozyć ? Aktualnie sa 2 [nazwa_projektu] i [status] Pomoże to w ocenie ktory projekt zastopowac, a ktory dolinkowac "Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Cyberfolks kod rabatowy -25% | Seohost kod rabatowy -40% | nazwa.pl kod rabatowy #reklama #link_sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioen Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Mam pytanie, w jakim formacie lepiej dawać linki w paczce VIP(1), BBCODE czy HTML żeby była wyższa skuteczność zakładanych profili?EDIT: chodzi mi oczywiście o skuteczność w pozostawianiu linków Edytowane 12 Listopada 2015 przez dioen XPush - Powiadomienia Push, które angażują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster_misiek Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Mam pytanie, w jakim formacie lepiej dawać linki w paczce VIP(1), BBCODE czy HTML żeby była wyższa skuteczność zakładanych profili? EDIT: chodzi mi oczywiście o skuteczność w pozostawianiu linków Linki w polu bio zawsze w formacie BBCODE. Po wymieszaniu bio powinno mieć maksymalnie 300 znaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek.g1 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 czy ktos mial problem z seo poczta z v-net , caly czas wywala mi blad poczty , wczesniej caly czas mialem poczte na wlasnej domenie i nie bylo problemow w zenblogu wszystko dzialao ok, treaz jak podpiolem domeny na v-net to caly czas jest blad i nie laczy sie z poczta , w xneolinku sprawdzalem polaczenie i tam sie laczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarekseo Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Będzie może jakaś promocja na szablony/moduły z okazji Black Friday? Nigdzie nie widzę informacji, ale na pewno Sebau o tym pamięta... 1 Sprawdź samodzielne pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młynek Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 @up Tutaj masz promocję z okazji Black Friday https://zptemplates.com/black-friday-zenblog-sale Sprzedam punkty w nowym SWL'u LinkTak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optymist Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 @up Tutaj masz promocję z okazji Black Friday https://zptemplates.com/black-friday-zenblog-sale Bardziej bym był zadowolony z promo na moduły lub szablony... 2 activist aka terrorist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebau Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Black Friday / Cyber Monday Promocja na szablony VIP od dziś do 30 listopada 2015 Ceny paczek VIP o 30% taniej W celu skorzystania z oferty wystarczy w czasie promocji napisać maila na admin [ @ ] zptemplates.com W zamówieniu najlepiej podać dane do FV oraz wskazać paczki VIP, które chce się zamówić. Koszt będzie o 30 % niższy niż ceny w panelu Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Ile jest obecnie paczek vip pl, bo nie wie czy mam wszystkie, a subsrybcja mi wygasła ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster_misiek Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Paczek PL jest obecnie 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarekseo Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 I fajnie. Na weekendzie się trochę uzupełni vipki. Sprawdź samodzielne pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys150 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Sebau, powiedz mi , co oznacz w logach taki komunikat: Run list failed to process list ? Mam to w 70% polskich szablonów. Zenno Poster Pro 5.7.5.0 Używam %LINK% w opisie. Edytowane 6 Grudnia 2015 przez krzys150 Elektryczne ogrzewanie podłogowe https://elektrasklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leyd_Valdoorf Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 czy mozna do ZenBlog-a wrzucić wiecej niż jednego maila ? A jeśli tak to jak ? Wpisuje jeden -> wszystko ok, wiecej - błąd. Linia po lini nie wchodzi, oddzielone przecinkiem też nie. Testowałem na kontach yahoo + stunnel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macet Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Możesz tylko jednego do jednego projektu. Potem możesz zmienić, ale zawsze tylko jeden. Automat do zakładania i postowania na blogach web 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioen Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Mam pytanie, co z szablonami, które obecnie nie działają? Na 5 próbach osiągnąłem około 290 sukcesów z 500. Czy jest planowane poprawienie szablonów bądź podmianka na nowe, działające? XPush - Powiadomienia Push, które angażują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi