mario1973 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 To chyba ok - w normie. Wstępnie potrzebuje kupić ze 2 pakiety. Lepiej brać najnowsze? Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Nowsze maja odrobinę lepszą skutecznosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3MEZI5 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 "Error occured during downloading information about project. Project not loaded" Takie coś mi się pojawia przy części projektów, gdy chcę dodać nowy artykuł multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) 15:54:20 Precompiling project before running 15:54:20 You are trying to load broken project. Please fix the project and restart program. 15:54:20 ZennoPoster Failed to complete project C:\Program Files (x86)\ZennoLab\ZennoPoster Lite\Progs\Templates\web20_PL\demotywatorypl.xmlz U mnie takie coś wywala niezależnie od wyboru szablonu. Wszystkie projekty są "broken project". Miał ktoś coś takiego? Sprawa się rozwiązała. Autor musiał coś zmienić w licencjonowaniu i już wszystko "śmiga"***. ***mam wszystkie paczki VIP PL i z 444 sztuk zakłada 153 profile, co daje skuteczność 34%. Przed zakupem wszystkiego napisałem do autora zapytanie jaka w praktyce jest skuteczność i otrzymałem odpowiedź, że "to zależy, ale tak 70-80%". Może tylko to moje zdanie, ale 34% jest dalekie od 70-80%. Czy u innych skuteczność jest taka sama? Edycja: Zmieniłem decaptcher na deathbycaptcha i lepszy wynik, doszło jeszcze trochę profili, ale wciąż skuteczność daleka od 70-80%, bo po kilku przelotach 55%. Edycja2: Potwierdzam problem z https, do tej pory nie zostało to naprawione. Edytowane 7 Lipca 2016 przez Lesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AcheroN Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Działa wam obecnie templatka link_changer? Bo mi niespecjalnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 No właśnie mi też nie działa. Jak to zmusić do działania? Czy może mi ktoś krok po kroku wyjaśnić? Może ja coś źle robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASido Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Mam pytanie jakich skrzynek mailowych używacie do Zenbloga? Zainwestowałem w niego ostatnio i widzę, że zupełnie nie radzi sobie z odbieraniem maili, przez co mam współczynnik sukcesów bliski zeru Może jest coś jeszcze, co powoduje, że maile nie są właściwie przetwarzane? Do tej pory próbowałem ze skrzynkami na o2 i yahoo. Najwyższej jakości kuchnie na wymiar warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 większość raczej z skrzynki: astrovm.net Ref: https://astrovm.net/klient/aff.php?aff=87 ale z typowych o2, yahoo itp też więc raczej to Ty robisz coś źle.Usuń filtry spamowe w skrzynkach. SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Zmartwie cie obecnie linkowanie profilami z zenbloga prawie nic nie daje. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automatyk Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Przykra sprawa, ale tak właśnie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 prawie nic nie daje. Ano właśnie jak i większość linków teraz, ale link do linka i coś można mocy uskrobać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASido Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Mam zamiar go wykorzystywać głównie do tworzenia blogów anglojęzycznych i postowania na nich za pomocą mieszarki. Nie czaję czemu nie radzi sobie z tymi mailami, może kwestia protokołu POP/IMAP? Nikt nie miał wcześniej podobnego problemu? :/ Najwyższej jakości kuchnie na wymiar warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 ZenBlog nie obsługuje IMAP, korzysta z POP3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoomLAB Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Zmartwie cie obecnie linkowanie profilami z zenbloga prawie nic nie daje. To tak jakby powiedzieć, że indeksowanie ze speed-links.net nie działa. Ważna jest dywersyfikacja - linki z zenboga to nie wszystko. Większość z nich jest nie zaindeksowana i tutaj z pomocą przychodzi GSA lub speed links itp. Psycholog PEBE Gdynia - Monika Romanowska | Darek Romanowski - Tworzenie Stron Joomla | Specjalista SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Joomlab - prosty test dla Ciebie - wez domene z top20 - przykładowa fraza : adwokat + jakies wieksze miasto w pl >> daj znac jak zmienily sie pozycje po linkach z zenbloga (i ich zaindeksowaniu). https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi