agape Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Mieliście moze taki problem ze zennoposter sie wam wylacza (sam zamyka sie program) co jakis czas ? W wersji 4 bylo ok a po aktualizacji do najnowszej wysypuje sie mimo ze wykorzystuje ~10% CPU i też jakiś ułamek RAM ... bez sensu byloby robic downgrade ... Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Chodzi stabilnie 24/7 Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puerto Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 a jakie platformy obsluguje? Wszystko na POP3 najlepiej we własnej domenie.. Wydajne serwery VPS 100% SSD (12+ GB RAM) od 40zł miesięcznie POLECAM !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siler Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 @agape, U mnie (5.7.5) ostatnio zdarzało się zaciąć na jednym wątku i nie pójdzie dalej bez ręcznego zabicia wątku na którym się zawiesił. Z tym wyłączaniem jakieś 2-3 tyg temu również miałem identyczny problem. Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Może ktoś przesłać plik recaptcha_pic.xmlz ? Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onekick Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 mam pytanko, jak najlepiej zwiększyć skuteczność skryptów? własna poczta na domenie ile proxy dajecie prywatnych? coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whiner Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 + prawidłowo rozwiązywana captcha to podstawa - podobnie jak uzupełnianie Q&A + pierwszy obrót na 1 proxy, później na tych co sie nie udało zmiana proxy - prywatne, nie żadne współdzielone+ zmiana maila - najpierw w obrębie tej samej swojej domeny ( catchall ) później ewentualna zmiana na popularną platformę ( mail.com / mail.ru / yahoo.com , z gmaila nie polecam ) + unikalne nazwy użytkowników - na popularnych platformach ciężko o nie ( tumblr, wordpress ) + na końcu zostaje podgląd i sprawdzenie co jest nie tak - semrush z trialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 od wczoraj mam problem z profilowaniem... z całej paczki zakłada mi około 50 profili.. Czy wy również macie problem z profilami? Z tego co zaobserwowałem to problem leży po stronie odbierania poczty. Zenek nie może odebrać poczty z wp oraz interia... Innych na razie nie testowałem... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onekick Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 @whiner dzięki + captcha to wiadome to co polecane do Zenbloga czyli antigate, pytania czyli to co w /Results? u mnie nie są tam dopisywane żadne pytania.. + proxy tak prywatne to wiadome, jakich używacie i nie są jakoś szybko banowane? + Najwięcej w logach mam: "Wartość nie może być zerowa. Nazwa parametru: value" w czym może być problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 @up 2captcha.pl jest tańsza niż anitigate (przy większej ilości to odczujesz) proxy chyba większość używa buyproxies 1 SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whiner Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 "Wartość nie może być zerowa. Nazwa parametru: value" w czym może być problem? Nie sprawdza logów tylko włącz widok przeglądarki zobaczyć gdzie sie wysypuje, logi to mozesz wysłać do sebau ewentualnie. Teraz rucaptcha/2captcha pytania czyli to co w /Results? Wejdz w zenblog zakladka Tools/Edit Questions - semrush z trialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys150 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ogłoszenia polskie, ze 198 skryptów nie działa 135. W większości komunikaty: Failed to complete project oraz: HTML element is not found by search criteria Elektryczne ogrzewanie podłogowe https://elektrasklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarekseo Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Takie trochę lamerskie pytanie. Jeśli chce tylko tworzyć blogi, to proxy muszę dodawać odzielnie w ZenBLOG'u i oddzielne dla Zennopostera, czy wystarczy tylko w ZenBlog'u? Oczywiście tylko prywatne? Sprawdź samodzielne pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek.g1 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 tylko w zenblogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarekseo Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ok, dziękuję. Sprawdź samodzielne pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi