Skocz do zawartości

ZGRET.PL

slaymer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jesteście buraki - nie od buraka, a od burego koloru. Easy man...

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Zgret.pl się już dzięki wam zaindeksował, \o/

a teraz dla tych "słabszych"

Logo to żart zupełny nie będzie takie

Wyobraźcie sobie, że przed tym jak zarejestrowałem domenę, zapytałem Pawła, czy mu nie będzie to przeszkadzać -On ma więcej luzu w życiu niż niektórzy z was ;)

Rzucanie tekstów o gównach - nie wnikam w Wasze problemy defekacyjne, ale myślę, że i od tego specjalistę medycznego się znajdzie

A sam fakt, że przez 10h od utworzenia topicu, specjalnie otwartego jak katalog jest jeszcze zielony temat ma 2 strony - mnie to cieszy ;)

no i na koniec - więcej radości z życia, a świat będzie kolorowszy :)

skróka będzie na dniach, katalogowanie, blastowanie, spamowanie - rusza dzisiaj :P

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

No i nie zapomnij za kilka lat założyć bloga: seo.zgret.pl ;)

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

ma zgodę na literówkę. loga na pewno nie uzyje chociaż nic nie jest (jeszcze) zastrzeżone.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Odkurzeni

Hehehe niektorzy nie wiem czemu sie tak oburzyli ;) Chyba najlepszy start-up katalogu/precla jaki widzialem :D Trzeba miec torche poczucia humoru :)

Poza tym dziwne, zeby jego katalog byl tak silny jak Zgreda jak powstal wczoraj. Moze za 2 lata bedziecie go przepraszac, ze sie wysmiewaliscie ;)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Heh szkoda, że ruszyłeś z skórką podstawową - trzeba było przygotować już katalog z docelową skórką i wtedy ruszyć, byłoby wejście smoka :) Post jest świetną reklamą katalogu :D

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

@Danae - specjalnie opublikowany na zielonej - bo to jeszcze jedna z kontrowersji i powód do dyskusji :)

@Yeden - niee, następny będzie hmm, np. katalog-porucznika.pl, albo katalog-łonet, albo coś w tym stylu :D, jak ruszać to wszystkich wielkich

p.s Dodawajcie wpisy ortograficznie poprawne ;)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności