Tandros Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witam, dopiero zarejestrowałem się na forum i już mam pytanie Rozglądam się za kupnem któregoś z programów. Interesuje mnie tylko dodawanie wpisów do Precli. Najbardziej interesuje mnie skuteczność i niezawodność oprogramowania. Mam na oku 3 programy opisane na forum: 1. Publiker - widzę, że program ma wiele pozytywnych komentarzy, ale czytałem, że po ostatnim updacie coś się sypie... Poza tym jak wygląda sprawa z dodawaniem po kilka, kilkanaście wpisów do jednego Precla? Czy autor już się tym zajął? 2. EsPress - program stosunkowo świeży, z tego co czytam jest to konkurent dla Publikera? W bazie są tylko zaindeksowane precle, więc wygląda całkiem ciekawie. Czytałem, że po podlinkowaniu wpisów indeksacja znacznie wzrasta, czy ktoś już testował? Z przykładów autora widzę, że ma to sens 3. Omniadd - program również wygląda całkiem ciekawie, ale nie wiem czy po ciągłym zgłaszaniu błędów przez użytkowników rzeczywiście warto... Czy omniadd ma porównywalną skuteczność dodawania do Precli w stosunku do wyżej wymienionych automatów? Proszę o opinie korzystających z powyższych programów. Interesuje mnie tylko dodawanie do Precli, więc proszę nie pisać jak to jest z katalogami Dzięki z góry za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 "wybierz 3kę Panie" Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Tylko jest jeden mankament Ale o tym dowiesz się w nocy. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tandros Opublikowano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Czyli mam rozumieć, że Omniadd tylko z pozoru jest dobry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Korzystam z publikera i omniadda i jednak bardziej do mnie przemawia publiker. Acz omniadd na pewno jest duzo szybszy. Darmowe programyPotrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Najskuteczniejsza jest studentka "Pani Kasia", ręczna, nieomylna, tania, zapewniająca unikalne wpisy, szybka, skuteczna i terminowa. Może też być student "Pan Krzyś". Jeszcze takie/tacy na tym świecie są Pozdrawiam, M Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
designgraf Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Wybierz co chcesz i tak najlepszym sposobem i 100% skuteczność mają duet własne rączki + własny mózg Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Niestety nawet 'wlasne raczki + mozg' nie uzyskaja skutecznosci 100%... Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwin Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Niektórzy wolą własne rączki inni wybierają dziewczynę (full automat) W pozycjonowaniu najlepsze jest połączenie ;] blog o oszczędzaniu darmowy portal randkowy darmowe poradniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 A niektórzy filmów animowanych nie oglądają i później nie wiedzą co się pisze MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tandros Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Widzę, że wnoszących coś do tematu odpowiedzi się nie doczekam ? Mając 11 stron nie bardzo mi się widzi dodawanie 2,5k * 11 artykułów do precli, dlatego szukam narzędzia, które zautomatyzuje ten proces Co do szybkości automatu, to nie bardzo mi na niej zależy, 30-50 artykułów dziennie w zupełności wystarczy, więc podany warunek spełniają chyba wszystkie programy. Mogliby się wypowiedzieć jeszcze użytkownicy posiadający któryś z programów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Omniadd. MBridge - agencja marketingu internetowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenny_ Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 używałem EsPressa a ostatnio przesiadłem się na Publikera, Es jest fajny ale ma dwa poważne minusy pojedyncze projekty są za drogie a kupno dużych pakietów mija się z celem bo lepiej trochę dołożyć i kupić własne narzędzie, tak też zrobiłem i od kilku dni testuję Publikera i jestem bardzo zadowolony, dodawanie 30-40 precli na dzień to nie problem, support odpowie ci na najbardziej lamerskie pytania itd., Omniadd nie testowałem ale wygląda całkiem ciekawie, no i cena jest korzystna także Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSEO Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Było już kilku większych klientów O gustach się nie rozmawia, niektórzy nie mają czasu na ciągłe radzenie sobie z błędami w wersjach serwerowych softów, dlatego decydują się na EsPress, albo jak mówisz - nie posiadają setek stron Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce... Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 jak chcesz prescelować stronę docelowe do 10 szt to polecam EsPress. Jak masz zaplecza,spamy,strony docelowe i chcesz jeszcze pozycjonować pod-strony, polecam OmniAdd + Publiker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.