harley7 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 mam ok 50 webmini, domeny zarejestrowane kilka miesiecy temu, wiekszosc z nich juz zbanowana.... to normalne czy robie cos nie tak? zmienilem opisy, tytuly, dodalem grafike, usuwam syfiaste wpisy, a czesc padla juz po kilku dniach po zaindeksowaniu.... linkowane swl lub katalogowane czy jak mam zbanowana domene, moge wciaz stawiac stronki pod swl na subdomenach czy nie ma sensu? pozycjonowanie - interwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Wina Webmini - to chyba obecnie najbardziej spamiarski skrypt katalogow. Robi sie powtorka z qlweb'a, ktorych byly tysiace i wpisow dziennie do nich tez przybywalo w tysiacach. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 To jest wina właścicieli. Mam 200 easydirów i 400 webmini - zmienione w dużym stopniu - po 4 nowe templejty/układy/strukture i zero banów. Chyba o czymś to świadczy. Trzeba troche się postarać przy masówce. Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 czy jak mam zbanowana domene, moge wciaz stawiac stronki pod swl na subdomenach czy nie ma sensu?Nie ma sensu bo z reguły cała domena dostaje Bana[na] A z żywotnością jest różnie Mi ostatnio zbanowali ponad 2 letnią wikipedie z subdomenami, o tyle nieładnie że ze 2-3 tyg po przedłużeniu domeny Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley7 Opublikowano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 hm, to nie sa gole katy, sa, a wlasciwie byly zmieniane..... widocznie, nie kazdemu jest to dane pozycjonowanie - interwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Modyfikacja webmini wszystko załatwia. Założyłem sobie, że maks 20 katalogów na modyfikację. Z wiki różnie bywa, czasem pada po miesiącu, czasem po kilku, czasem po kilkunastu. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 hm, to nie sa gole katy, sa, a wlasciwie byly zmieniane..... widocznie, nie kazdemu jest to dane Trzeba zmodyfikować całą strukturę strony nie tylko dodać opisy i grafikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Większość trzymam w e-weblinku i do tej pory poszedł tylko jeden ban na webmini. Na stronach stojących na własnym skrypcie, ze spamiarską treścią 0 banów! Jest ich kilkaset. Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley7 Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 moje mialy zmienione uklad, grafike, liczbe ostatnio dodanych, itd... wiec reguly nie ma... pozycjonowanie - interwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fler Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 U mnie od roku stoi 100 ewebów i mają się całkiem dobrze Ale ostatnio 3 domeny straciłem z wartościową treścią i 3 swl-ami w stopce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 syfiaste spamy - ale autorskie - praktycznie zero banów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.