doler Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 W sumie to konkurencja dla hekko.pl:p bo wszystko bardzo podobne a ceny znacznie niższe. Co do supportu to chyba ten sam więc różnicy też nie Skorzystałem z hostingu i jestem zadowolony póki co, zobaczy jak to się dalej będzie rozwijać;]. Biuro Projektowe. Kierownik Budowy Olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Żałuje że przeszedłem do Was tak późno, kontakt oceniam na 11/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Dobrze widzę, że jedyne czym się różnią pakiety to (oprócz ilość adresów IP): pojemność i miesięczny transfer? https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 I to jest takie niezwykłe? "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 I to jest takie niezwykłe? Nooo tak, bo często u innych firm, droższe konta mają dodatkowe funkcjonalności Których pozbawione są tańsze pakiety =) https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Często? Chyba raczej w niektórych przypadkach... "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Jeśli tak cię to nurtuje, to możesz zrobić zestawienie i przedstawić w postaci wykresu. Na pewno komuś się przyda https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esder Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Dobrze widzę, że jedyne czym się różnią pakiety to (oprócz ilość adresów IP): pojemność i miesięczny transfer? Tym się różnią : 14a. Limit obciążenia procesora (rdzenia) dla poszczególnych obecnie występujących w ofercie typów kont: EasyJupe – 2%, EasyJupe+ - 3%, MediumJupe - 4%, MediumJupe+ - 5%, MaxJupe - 6%, MaxJupe+ - 7%. Dla pozostałych pakietów obciążenie jest dopasowane indywidualnie. Obciążenie badane jest raz na dobę a statystyki z badań dostępne są w Panelu Rozliczeniowym. Katalog stron - Domena 2003, sukcesywnie linkowany katalog stron. Max. 1 link wych. Konkurs Piosenki Eurowizja - Eurowizja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siK! Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Czy u was strony chodzą normalnie? Bo u mnie od wczoraj praktycznie głupi katalog stron czy wordpress ładuje się kilka sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 no ja swoje seoki wynoszę w ten weekend. pozostawię tylko jakies statyczne i może 1-2 wordpressy. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Teraz wygląda, ze ok. Wczoraj były jakieś problemy tego typu w godzinach rannych chyba jesli dobrze kojarze. Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 U mnie wszystko działa ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Wszystko w porządku, WP biegają jak trzeba. Serwer S3. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vh1 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Polecam na statyczne treści, skrypty niestety szybko żzerają limity CPU. Ogólnie jest bardzo tanio i to zasadniczy plus usługi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mam pytanko: działają wam dobrze i szybko stronki na serwerach jupe, a konkretnie na serwerze numer 3? Mam tam postawiony stosunkowo świeży katalogi i co chwila wywala mi 500 Internal Server Error. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.