Skocz do zawartości

Za wszelką cenę

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Czemu, pomimo wielokrotnych odrzuceń, ludzie starają dodac się do płatnego katalogu swój wpis ? Podają zly mejl albo w ogóle ich nie odczytują, ze wpis odrzucony.

W sumie nie mam nic przeciwko dostawac kilka zeta co tydzień ale ...

też tak macie, że pomimo płatności sa "namolni" ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner

Myślę, że ludzie się gubią w masie katalogów i nie są pewni czy już sie dodawali czy nie. A ponieważ nie ma ich w danym katalogu więc próbują sie dodać. No cóż. Tylko pozazdrościć właścicielom ;)

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

Myślę, że ludzie się gubią w masie katalogów i nie są pewni czy już sie dodawali czy nie. A ponieważ nie ma ich w danym katalogu więc próbują sie dodać. No cóż. Tylko pozazdrościć właścicielom :P

Nie wiem jak inni, ale ja robię sobie listę katalogów, do których dodałem stronę i potem patrzę, w których została zaakceptowana. W tych, w których nie została zaakceptowana próbuję dodać jeszcze raz np. z innym opisem, a jeśli znowu admin odrzuci to już nie dodaję po raz trzeci danej witryny. :P

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

zgred wcale się nie skarży, po prostu dziwi się ludziom, którzy tak bezmyślnie marnują swoje środki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności