dMien Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witajcie, Przeglądałem przed chwilą Kosz i trafiłem na kilka wątków z ogłoszeniami sprzedaży kodów sms. Np. zamiast wysyłać smsy to kupuję od tej osoby kod za 80% kwoty, jaką bym zapłacił. Na czym polega zarobek tej osoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 To proste: [ nierzetelny partner ] albo operator komórkowy iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Hmm podejrzewałem że istnieje jakaś możliwość obniżania kosztów takich smsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 A ja myślę, że kolega ma służbowy telefon (jeszcze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helid Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Mogą kupić kody hurtowo ze zniżką a potem sprzedać trochę taniej - jakiś zysk zawsze będą mieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Raczej nie hurtowo, bo się wskazuje jakie kody się potrzebuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nahpl Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Jest pewien trick, który pozwala wysłać kilka kodów w cenie jednego, oczywiście jest to nielegalne i ponieważ jest to forum publiczne, nie będę tłumaczył na czym polega ta technika, bo ta wiedza mogłaby zostać źle wykorzystana. Wejdź i nakarm głodne dziecko. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JereManU Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Możliwe także, że nazbierało się komuś sporo grosza na komórce i chce ją w miarę odzyskać Sam kiedyś doszedłem bodajże do progu 800 złotych, gdyż nie korzystam z telefonu zbyt często... Blog o popkulturze Ranking hostingów Mały blog SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 taniej moge Ci sprzedac hurtowo kody niz w SMSie np 100 kodów powiedzmy po 25 groszy Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqb Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 No ale za 80%? To albo desperacja lub jakiś przekręt. Stawiam na to drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moody Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 A ja stawiam na coś innego - przelew idzie do właściciela telefonu, a rachunki płacą rodzice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Dziala to inaczej. Masz naladowane konto ktore traci waznosc i nie wiesz co z tym zrobic. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Dziala to inaczej. Masz naladowane konto ktore traci waznosc i nie wiesz co z tym zrobic. Możliwe, mi co miesiąc zostaje około 100zł na karcie (mix), więc wykorzystuje na usługi sms.(głównie katalogi) Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 dokłądnie - ja o ddłuzszego czasu co meisiąc mam srednio 200 zł na karcie (tak abonament) i przenosi sie na nastepny i tak w kółko. wiec de facto np mogłbym całosc wykorzystac na katalogi albo za te 200 nakupic kodow i odsprzedać Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Ok, dzięki za pomoc. Myślałem że można to zrobić będąc jakimś pośrednikiem telekomunikacyjnym albo coś. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.