toja Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Jak wyciągnąć linki z Xrumer aby wrzucić je do indeksera ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Powiedz mi Ty czytasz co ja pisze? Czy mam po 5 razy pisać to samo.... Cytat Xrumer ma rożne tryby pracy , sukcesy mogą być w profilach, w sukcesach, mogą być w ogóle nie pokazane przez soft i trzeba analizatorem jechać, xrumer nie ma jednego trybu pracy Przy profilowaniu linki trzeba wycia wyciągać z profili, przy postingu, komentarzach, wpisach w księgach gości w sukcesach, i tak dalej. Skąd koś ma wiedzieć co Ty Xrumerem robisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toja Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 @MaxPan Tak czytam dokładnie to co piszesz nawet po kilka razy. Jednak nie zawsze wszystko rozumiem dlatego też proszę o cierpliwość i wyrozumiałość. Każdy był na tym samym etapie co ja i swoją motywacją, determinacią i pracą stał się profesjonalistą takim jak TY. To co dla Ciebie jest teraz banalnie proste dla mnie jest trudne, temu też poświęcam dużo czasu na naukę tego wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 @toja tutaj znajdziesz większość potrzebnych informacji - > https://xrumerwiki.com/ru:content + poczytaj artykuły i wątki na forum BM 1 [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys150 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Cześć, trochę lamerskie pytanie, ale potrzebuję przenieść Xrumera, Xevila oraz Xneolinksa na inną maszynę - czy brać Windowsa 64bit ?? czy 32 bity? Do tej pory mam na 32bitach. Dzięki Elektryczne ogrzewanie podłogowe https://elektrasklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksiulek Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Bierz 64 bity, 32 ma duże ograniczenie z wykorzystywaniem większej ilości pamięci RAM. Zareklamuj swój biznes w Profesjonalnym Katalogu Firm. Usługa z FV 23%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 11 minut temu, Maksiulek napisał: 32 ma duże ograniczenie z wykorzystywaniem większej ilości pamięci RAM. Dokładnie, chyba tylko do 4 GB. A te 8 GB musi być pod softy które wymieniłeś. Jak Xevil z modułem recaptcha to minimum 16 GB RAM. [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksiulek Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 @s_matysik a nieraz 3.75 widzi, różnie bywa, 4 to ogólnie przyjęte założenie. Zresztą jest jak mówisz, te softy są "ramożerne" @krzys150 A ile RAM-u masz aktualnie ? Zareklamuj swój biznes w Profesjonalnym Katalogu Firm. Usługa z FV 23%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys150 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Dzięki Panowie za info. Obecnie to Win7, 4GB a to wszystko na maszynie wirualnej pod Mac Parallels. Elektryczne ogrzewanie podłogowe https://elektrasklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys150 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Jeszcze jedno pytanie: którego OSa wybrać pod w/w soft? Windows 2012 / Windows 2016 Dzięki Elektryczne ogrzewanie podłogowe https://elektrasklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Mam problem z Xevil modułem recaptcha od jakiegoś czasu, ciągle zawiesza się cały Xevil. Do tej pory na mocnym kompie Xevil R2 szedł na prawie 40 wątków. A teraz nawet przy 25 potrafi się zawiesić. Mam aktualną wersję Xevil i XRumer. Ma ktoś może podobny problem? [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksiulek Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 @krzys150 Na 2012 śmiga bez problemu, 2k16 nie testowałem. Opcjonalnie pomyśl nad W10. @s_matysik Próbowałeś restartu maszyny czy jakiś proces go nie blokuje ? Niby błahostka, ale przy serwerach nie robi się tego za często. Nie instalowałeś też czegoś w ostatnim czasie ? Zareklamuj swój biznes w Profesjonalnym Katalogu Firm. Usługa z FV 23%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Cytat Opcjonalnie pomyśl nad W10. Najgorszy wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys150 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Wybrałem W2016, zobaczymy. Na razie zainstalowałem i odpaliłem, działa wszystko ok. 16GB RAMu Dzięki Elektryczne ogrzewanie podłogowe https://elektrasklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0miL Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Ja mam teraz win server 2019 i śmiga wszystko jak marzenie. Ok 32gb ramu.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi