bogdansenator Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Co to za konkurs będzie jak strony wyrzucone z niego będą przed tymi co są w konkursie? Dziwny dla mnie jest regulamin konkursu który ogłaszany jest na PiO a nie dopuszcza się do niego wszystkich użytkowników forum. Jest to wykorzystywanie popularności PiO dla zabawy wąskiej grupy osób. Chyba tak nie powinno być. Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 to zrób swój konkurs i pokaż jak powinien wyglądać profesjonalny, chętnie wystartuje i spróbuję pokonać regulamin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Swój jak powiadasz konkurs powinno się robić u siebie. Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Boguś zatem zorganizuj konkurs konkurs na pio o pozycjonowaniu, ale wiesz taka pełna profeska - chętnie wezmę udział :-) Zorganizuj wszystko i zaczynaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Hehehe akurat top10 cały czas się zmienia Myślę że najważniejsze będą ostatnie 3-4 dni bo wtedy zacznie się dopiero dopalanie Do końca został miesiąc a to znaczy że to już należy dociskać, nie tak jak chcą niektórzy w ostatnim tygodniu @'FiKaS' - krowa która dużo ryczy ..... Jak zwykle mam niespodziankę dla finalistów konkursu więc wierzcie mi będzie się opłacało wygrać ten konkurs Bardzo się cieszę ze tak licznie bierzecie udział w konkursie co świadczy o tym ilu z was lubi dobrą zabawę i sprawdzenie samego siebie Myślę ze kolejny to będą mistrzostwa polski w pozycjonowaniu stron Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Xann, powiedzmy że rotacja to będzie ostateczność Zobaczymy czy się na tym nie "przejadę" ;P Ale tak jak wspomniałeś liczy się dobra zabawa Dodatkowo tak jak to było w poprzednich konkursach i mistrzostwach zawsze liczyły się przede wszystkim ostatnie dni (wtedy były największe zawirowania wyników w top10). Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Konkurs chyba powinien trwać 4 miesiace, może kolejny zrobimy 4 miesięczny Wyniki na dzień 28-01-2008 https://konkurs.eweblink.pl/index.php?akcja=wyniki Lp Nick 1. 1111 2. thorinsite 3. Mich@ł 4. triq 5. Sznytek 6. Goleo 7. Ptaq 8. wiszbon 9. Creator 10. buggie 11. Veal 12. kojot 13. guszczyn 14. it_management 15. kosmowariat 16. Ilgesu 17. zoozool 18. nutado 19. M_S 20. ognos 21. netss 22. fobi 23. kristofenes Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 oj będą będą zawirowania ... a banów jak mrówków a jak kogoś złapia na EPO to będzie dyskwalifikacja ? Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Co do banów to nie ma tutaj żadnych powodów , jak widać wszystkie strony biorące udział w konkursie faktycznie promują Pieniny na czym mi najbardziej zależało ps. chętnie skupie te najciekawsze po zawodach Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Co do banów to nie ma tutaj żadnych powodów , jak widać wszystkie strony biorące udział w konkursie faktycznie promują Pieniny na czym mi najbardziej zależało ps. chętnie skupie te najciekawsze po zawodach A gdzieś tam Xann na twojej stronie pamiętam wpis o longtail z przykładami fraz związanych z Pieninami... więc ukryć się nie da, że ci zależy Ja jestem ciekaw ile stron będzie w pierwszej 50 zaraz po zamknięciu możliwości zgłaszania stron. Obstawiam około 35-40. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Obecnie 23 strony jest w top50 , lista pokazuje top50 Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Hehehe ja tam również myślę że stronki po po konkursie będą dobrym zapleczem Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Xann a ja mam pytanie: które wyniki się liczą? Spod urla podanego na forum (.com) czy na stronie konkursu (.pl)? Różnice są. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 przypuszczam, że wszystko będzie w obrębie .pl, taki też zapis znajduje się w regulaminie Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Xann a ja mam pytanie:które wyniki się liczą? Spod urla podanego na forum (.com) czy na stronie konkursu (.pl)? Różnice są. Te ze strony konkursowej https://konkurs.eweblink.pl/index.php?akcja...t&iKatId=10 Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.