advokat Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Nie doszło do zawarcia ważnej umowy. Sprzedający nie miał zamiaru po takiej cenie sprzedawać - a więc strony nie ustaliły wszystkich niezbędnych elementów umowy kupna-sprzedaży. https://www.portal.prawnikow.pl/index.php/p...ro-w-wyniku-bdu Całkiem prywatnie o prawie na blogu: https://forumprawnicze.info/blog/2-blog-adw-łukasza-nysztala/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Też sie przyłącze do dyskusji..Z jednej strony mi żal gościa ale z drugiej gdybym wiedział o tej aukcji wczesniej kupił bym ze 100 sztuk Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Z. Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 kiedyś była sytuacja ze sprzedażą samochodu, wtedy zakończyło się w sądzie unieważnieniem z racji tego iż był to błąd sprzedającego, a kupujący mógł bez problemu ocenić sytuacje i zauważyć błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lok Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 advokat czyli sugerujesz,ze kazda aukcja na allegro jest kantem? LOK - LIGA OBRONY KRAJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszaqq Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 generalnie to po takiej odpowiedzi: "[Odpowiedź z:sob 21 lis 2009 16:32:48 CET] Zaszla pomylka, jednak kazdy inteligenty uczestnik aukcji, to zauwazyl, a kiedy bezzwlocznie otrzymał od nas wyjaśnienia, zrozumial cala sytuacje. Jak widac Pan Marek Fabiszewski z Warszawy ma problemy nie tylko z logiką ale tez z brakiem kultury" i komentarzu negatywnym ze strony esc.pl na profilu uzytkownika fabio45: "Jeśli ktoś lubi przeprowadzac transakacje z ludzmi którzy czychają na ludzka pomyłke po to aby się na tym wzbogacic to polecamy Pana Marka Fabiszewskiego z Warszawy. Nas rozbawiło tylko jego zażenowanie kiedy jego cwaniacki plan nie wypalil." to poszedl bym na jego miejscu do sadu, za a) podanie danych osobowych stawianie jakichs smiesznych zarzutow ze koles mial niby niecny plan ale nie wypalil, sorry ale to ten pomylony sklep zrobil pomylke i powinien sie za to kajac i przeprosic a nie jeszcze komus zarzucac ze mial niecne plany wobec nich, generalnie u takiego kogos jak esc.pl bym juz nigdy nic wiecej nie kupil Wedding Photography Edinburgh Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj UK Websites Directory - UK Only Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Tutaj całkowicie się z Tobą zgodzę. Widać, że nerwy poniosły tego co zripostował komentarz negatywny. Nie wiadomo też była prywatna korespondencja miedzy nimi ,ale wiadomo jedno - obie strony zachowawcy się jak "spod budki z piwem". HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 No właśnie, też to zauważyłem i uważam, że to bardzo nieprofesjonalne ze strony sklepu. Popełnili błąd, powinni się do niego przyznać i przyjąć pokorną postawę. Natomiast pisanie imienia, nazwiska i miasta, z którego pochodzi klient bardzo źle świadczy o sklepie - w moich oczach stracili na wiarygodności. Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 No troszkę nie fair grają, popełnili mega błąd i jeszcze sobie pozwalają na taką zagrywkę. no nic zobaczymy jak reszta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniver Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Przypomina mi się sytuacja jak ktoś omyłkowo sprzedał samochód mający kilka lat za przysłowiową złotówkę. Źle ustawił, zamiast licytacja to Kup Teraz i kupujący skierował sprawę do sądu i wygrał. ..:: Strony WWW ::....:: Nowe technologie ::....:: Hurtownie ::....:: Reszte znajdziesz w google.pl ::.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 piajarowo sklep sie załatwił na całego , a wystarczyłyby : 1. odwołanie aukcji 2. przeprosiny/wyjaśnienia 3. wysłanie licytujacym w ramach przeprosin po pendrive i sprawa elegancko załatwiona swoją drogą za pomyłki sie płaci ale z drugiej strony żerowanie na pomyłkach też nie jest fair Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikosis Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 [Odpowiedź z:nie 22 lis 2009 09:43:00 CET] Dziękujemy za wyrozumiałość. Jeśli zdecyduję się Pan w przyszłości na dokonanie transkacji w naszym sklepie esc.pl, proponujemy jednorazowo rabat w wyskosci 3% lub dostawe gratis. Nie ma co. Zaszaleli. dezynfeusz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 no 3% rabatu to faktycznie mega promocja no ale pomylić każdy się może. pracownik, który to wystawiał stracił albo pracę albo premie na święta Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Nie, pewnie nie stracił. I on, i pracodawcy są w 100% pewni, że już nigdy takiej pomyłki nie popełni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Nie ładnie się zachowali wystawiając negatywny komentarz i podając dane osobowe. Nie pochwalam żerowania na cudzych błędach, ale skoro już go popełnili to powinni ponieść konsekwencje a przynajmniej zrobić jakieś zadość uczynienie a nie 3% rabatu przy następnym zamówieniu, którego pewnie nie będzie. A co do błędów na allegro to kiedyś też się pomyliłem i zamiast 1 sztuki kupiłem 2 [najpierw strona allegro się nie wczytała więc cofnąłem i kupiłem jeszcze raz, okazało się, że razem 2 sztuki]. Na szczęście sprzedawca zrozumiał mój błąd i zapłaciłem mu tylko prowizję allegro od wystawionej aukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Żona wczoraj zrobiła podobnie. Zawiesiła jej się strona i dwa razy kupiła ten sam przedmiot. Ona nie płaciła nawet prowizji. Wystarczy napisać do allegro i ją cofną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.