s_matysik Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) czy sprawdzanie dziala jeszcze na publicznych prosiakach ? działa, ja na 40 publicznych sprawdzam codziennie ponad 2k fraz bez problemu Edytowane 4 Października 2016 przez s_matysik [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Na jakich proxy sprawdzacie polskie frazy (chodzi mi o geolokalizację)? Mam 5 proxy zlokalizowanych w USA i widzę spore różnice w pozycjach przy sprawdzaniu fraz na google.pl. Korzystam z tych proxy od dłuższego czasu, ale dopiero od około miesiąca-dwóch są takie różnice w pozycjach. Edytowane 10 Października 2016 przez 5il3nt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 bramki na własnych polskich IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Lokalizacje można również wymusić dla grupy fraz. Zaznaczamy frazy, bierzemy wymuszaj lokalizację i wpisujemy miasto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 @janekszeryf Tylko to nie rozwiązuje tematu. Pisałem już o tym tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Dokładnie, wymuszania lokalizacji nie daje rezultatów. Edytowane 11 Października 2016 przez 5il3nt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palina Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Czy komuś dzisiaj też wariuje sprawdzanie pozycji? Pokazuje zupełnie inne pozycje niż są w rzeczywistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Pokazuje zupełnie inne pozycje niż są w rzeczywistościA jako "te rzeczywiste" jakie kryteria przyjmujesz ? HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palina Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Frazy lokalne sprawdzone na kilku przeglądarkach przez kilka osób z różnych lokalizacji plus do tego sprawdzenie przez narzędzie do podglądu i diagnostyki reklam. Wszystko pokazuje te same pozycje poza panelem stat4seo. Do tego sprawdzenie kilku fraz w innych panelu i nic się nie pokrywa z tym, co pokazuje stat4seo. Odświeżenie nic nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Frazy lokalne sprawdzone na kilku przeglądarkach Historia wyszukiwania wyłączona ? przez kilka osób z różnych lokalizacjiTo masz na myśli Niemcy, Chiny , USA, itd ? Bo pewnie takie masz proxy. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Można. Pisz do autora skryptu na maila. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekm Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Czy tylko u nie dziś postęp sprawdzania 0%? Proxy nie są na czerwono, a przez te 13h powinien chociaż trochę sprawdzić. Przestawiłem teraz w opcjach admina z https na http i zobaczę czy coś się ruszy, Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makauer Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Sprawdź czy działa Ci cron. Zweryfikować to możesz w Stat4Seo w zakładce "Admin", gdzie masz pole "Ostatnie wywołanie CRON". Pownna tam być wyświetlona data i godzina ostatniego zarejestrowanego wywołania CRON. Aktualizuje się ona co 1 minutę, więc jak odświezysz po około 1 minucie to powinna ona ulec zmianie. Jeżeli tak się nie stało, to wiesz już, z czym masz problem i w takim przypadku powinieneś kontaktować się z obsługą serwera, jednocześnie podając im komendę CRON jaka jest wywoływana przez Stat4Seo (znajdziesz ją w zakładce "Admin", pod nagłówkiem "Wymagane ustawienia harmonogramu zadań CRON"). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekm Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Dzięki za info, miałem usunięte wszystkie zadania cron, wyjaśniam z hostingiem, bo sam oczywiście nic nie kasowałem, a nikt poza mną nie ma tam dostępu. Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 ma ktoś problemy ze statem? Mi od wczoraj praktycznie przestało sprawdzać [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi