Skocz do zawartości

Samochód rodzinny

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam zazwyczaj na rowerze przemierzam świat , ale ostatnio chodzi mi po głowie zakup auta.

Czy mając 20-30k zł można kupić coś czym jeszcze da sie trochę pojeździć powiedzmy przez 5 lat bez większych wkładów finansowych po zakupie?

Mi tam chodzi po głowie xsara picasso, opel zafira, albo jakis vw pasat w kombi.

Co byście polecili ?

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jesli 20-30k, używka i ma jeździć przez 5 lat to nie moze byc to co powyzej daliscie:

- ford focus/cmax/mondeło

- volvo

- toyota

- vw owszem ale chodliwe i na czesci leci

Tylko to obecni erozważam tym bardziej że moja rodzina to 2+3

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria.

Ale to takie głupie gadanie jakie konkretnie auto kupić...

Idzie się tam gdzie są auta i jak się znajduje takie jakie odpowiada to się kupuje...

A zastanawianie się najpierw jakie to troche głupie jest bo jak się nam trafi inne ale lepsze i tańsze to co? Ja osobiście oponuje przy niemieckich markach... a skodziondka, fordziondka i drogie japońce (jesli chodzi o części) zostaw tym co lubią mieć pod górkę !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności