martinewg Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Generale, po aktualizacji nie wyświetlają mi się pola: Adresy IP: (nieobowiązkowe - adresy wpisuj od nowej linii) Proxy: (nieobowiązkowe - adresy wpisuj od nowej linii) Te pod adresem: admin/?action=configuration&id=main Gdzieś trzeba wypakować pliki z archiwum proxy.zip? W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4 Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Wybierz sposób pobierania treści - curl to się pojawią iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaymer Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 taki błąd mi się pojawił na jednym z seoków Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 co on oznacza? Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumbo Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 taki błąd mi się pojawił na jednym z seokówWarning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 co on oznacza? Że nie masz miejsca na dysku Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covalic Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 A co z tym proxy? Paczka w instalce jest ale co z nią zrobić? strug elektryczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Wrzucasz na jakiś serwer (o unikalnym IP) i w PA podajesz ścieżkę do tego pliku czyli np. https://moja-domena-na-drugim-serwerze.pl/moje-proxy/ iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek76 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Generale, wypada poinformować wszystkich z niestandardowymi templatkami, że występuje pominięty u niektórych niepożądany efekt. Bawiłem się na lokalhost i zauważyłem w najnowszej wersji, że box z top 10 serwuje nam linki bezpośrednie - nie reaguje na żadne ustawienia. (testowałem na swojej i darmowej templatce) Od razu przypomniałem sobie użytkownika wyciorex (którego przepraszam ) że skrytykowałem go za 11 linków wychodzących, a po powrocie do standardowej, znikły. Nie wiem czy doczytałem, ale podobno zmian w templatce nie było i pobieżnie zobaczyłem w paru katalogach, gdzie robiono update, ten fakt także występował i kilka katalogów "promocyjnie" daje linki bezpośrednie z głównej. ...idę zobaczyć czy faktycznie zmian nie było Instalacje elektryczne Godów, czat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinewg Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Aż sprawdziłem u siebie i nie mam takiego problemu. Wszystko jest ok W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4 Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Nie wiem czy doczytałem, ale podobno zmian w templatce nie było i pobieżnie zobaczyłem w paru katalogach, gdzie robiono update, ten fakt także występował i kilka katalogów "promocyjnie" daje linki bezpośrednie z głównej....idę zobaczyć czy faktycznie zmian nie było Ależ w instrukcji aktualizacji do wersji 1.42 z wersji < 1.4 jest napisane że templatkę trzeba dostosować do najnowszej wersji wg pliku readme_update-polish.txt a tam jest napisane: • Zmiana sposobu wyświetlania linkow w top10 itp. - OBOWIĄZKOWEW pliku templates/<-nazwa-twojej-templatki->/sidebar.php zamień: <li class="out"><a href="https://<?=$top_site[$i]['url'];?>" title="<?=$top_site[$i]['title'];?>"><?=$top_site[$i]['title'];?></a></li> na: <li class="out"><a href="https://<?=$top_site[$i]['link'];?>" title="<?=$top_site[$i]['title'];?>"><?=$top_site[$i]['title'];?></a></li> No chyba że w PA masz ustawione że mają być to linki bezpośrednie albo pobrałeś aktualke 1.4 bardzo wcześnie (wtedy chyba tą zmianą oznaczyłem jako nieobowiązkową) iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
probiz Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 A co powiecie na taki komunikat? PHP 5.3.3 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /.../admin/templates/default/group_mod-ajax.php on line 328 Zamiast kropek jest oryginalnie pełna ścieżka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 (edytowane) Masz PHP 5.3 a ta wersja nie obsługuje już (nie ukrywam że lubianego przeze mnie) eregi. Zrób aktualizacje do 1.42 i podaj dane do FTPa na kontakt@seokatalogi.pl bo będzie potrzebna jeszcze szybka edycja plików templatki Edytowane 27 Lutego 2011 przez General_Depet iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaymer Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 hmm, ja w 0-00.pl raczej robilem modyfikacje, a mam ten sam problem z wychodzącymi z losowego Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
probiz Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Dopiero zainstalowałem ten skrypt szczerze mówiąc także jest to ostatnia wersja. Za moment podeślę logowanie (na maila). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 (edytowane) hmm, ja w 0-00.pl raczej robilem modyfikacje, a mam ten sam problem z wychodzącymi z losowego Widocznie tego nie zrobiłeś - zwróć uwagę że Twoja templatka jest niestandardowa i box losowych stron masz w footer.php a nie w sidebar.php probiz - dziwne bo ostatnio przystosowałem już skrypt do PHP 5.3... czekam na dane na kontakt@seokatalogi.pl - sprawdzę. Edytowane 27 Lutego 2011 przez General_Depet iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Tak jak obiecałem napisałem nowy punkt w instrukcji dotyczący ustawień proxy > https://www.seokatalogi.pl/blog/faq-jak-skonfigurowac-proxy/ iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi