Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie średni kat ok. 5GB/mc (ok. 500uu/dziennie) ale to też dużo zależy od "ciężaru" templatki oraz tego czy był w mc najazd botów czy nie.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zauważyłem mały błąd, nie wiem czy było o nim wcześniej i nie będę sprawdzał tych wszystkich stron ;-).

Po wybraniu na mapce województwa opolskiego skrypt wyświetla dodatkowo strony, które przypisane mają województwo małopolskie.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Po wybraniu na mapce województwa opolskiego skrypt wyświetla dodatkowo strony, które przypisane mają województwo małopolskie.

Możliwe że te wpisy mają wybrane nie tylko woj. Opolskie ale również Małopolskie (czyli masz checkbox z wielokrotnym wyborem) - innej możliwości nie ma.

edit. A jednak jest mały bug - zaraz poprawię.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Po poprawkę zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl - nawet nie wiedziałem że SQL przy zapytaniu z LIKE nie uwzględnia wielkości pierwszej litery w nazwie - trzeba dodać magiczne BINARY

U mnie średni kat ok. 5GB/mc (ok. 500uu/dziennie)

Może przedstawił byś w odpowiednim dziale swoje katalogi od 500uu w górę. To zdaje się lepszy wyznacznik niż BLki, PRki i jakiekolwiek inne wskaźniki. No chyba, że wszystkie seoki mają taki ruch ....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

To ja mam jeszcze 2 wątpliwości - szukałem sobie miniaturek w plikach na serwerze i ich nie znalazłem :D SEOKatalog nie zapisuje stworzonych miniaturek na serwerze tylko całość jest hotlinkowana?

Druga sprawa - czy 1 GB wystarczy na katalog z 10 000 wpisów?

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

SEOKatalog nie zapisuje stworzonych miniaturek na serwerze tylko całość jest hotlinkowana?

Do tej pory tak było (a jak myślisz dlaczego serwis z najlepszymi miniaturami zamknięto ??? hehehehe) - jak gdzieś podano wyżej, tworzony jest teraz system keszowania.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Może przedstawił byś w odpowiednim dziale swoje katalogi od 500uu w górę. To zdaje się lepszy wyznacznik niż BLki, PRki i jakiekolwiek inne wskaźniki. No chyba, że wszystkie seoki mają taki ruch ....

Takich danych się nie ujawnia - nie w tym kraju :D

To ja mam jeszcze 2 wątpliwości - szukałem sobie miniaturek w plikach na serwerze i ich nie znalazłem :D SEOKatalog nie zapisuje stworzonych miniaturek na serwerze tylko całość jest hotlinkowana?

System cache jest właśnie przygotowywany - na dniach przejdzie testy.

Druga sprawa - czy 1 GB wystarczy na katalog z 10 000 wpisów?

Chodzi o powierzchnie hosta ? Spokojnie - 10tys wpisów siedzi sobie w bazie i nie powinna ważyć więcej niż 20-30MB

Takich danych się nie ujawnia - nie w tym kraju :D

A niby czemu ? Nie chcesz zareklamować dobrych katalogów ludziom ? - Prawdziwa cnota krytyki się nie boi . No chyba, że ten uu to dzięki sztucznie napompowanemu site przez autotłumaczenia...

M

OK - system cachowania miniaturek został przetestowany i poszło tak dobrze że aktualizacja 1.41 pojawi się pewnie jeszcze przed świętami (nie będzie wymagać żadnych zmian w templatce tylko wrzucenie kilku plików i kliknięcie Aktualizuj w PA). Podziękowania dla https://members.szczecin.pl za testy obciążenia :D

OK - system cachowania miniaturek został przetestowany i poszło tak dobrze że aktualizacja 1.41 pojawi się pewnie jeszcze przed świętami (nie będzie wymagać żadnych zmian w templatce tylko wrzucenie kilku plików i kliknięcie Aktualizuj w PA). Podziękowania dla https://members.szczecin.pl za testy obciążenia :D

I jak to Generale wygląda z obciążeniem?

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!