General_Depet Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 U mnie też się to zdarza na nielicznych hostingach (ale wystarczy odświeżyć stronę i problem znika) - pewnie tak jak zauważył Kukis - coś z konfiguracją hosta nie skryptu. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w m Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 (edytowane) Mi w panelu pojawia się przy przeglądaniu niektórych kategorii: "You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' , ) order by title asc' at line 1" Innym problemem jest to, że w PA podkategoriach widnieje "Brak wpisów w tej podkategorii." mimo, iż w niektórych kategoriach wpisy są. Edit: Pomogło nadpisanie pliku sub.php w katalogu admin. Sorry za zamieszanie. Sprawdzę resztę czy działa dobrze. Edit 2: A skoro już poruszyłem wątek jakiś to niech się do czegoś przyda. Jeśli w PA "grupy wpisów" kilka wpisów oznaczę jako "na później" to czy one nie powinny być odjęte od "Wpisy - nieaktywne (18)". Chodzi mi o liczbę w nawiasie. Powiedzmy w "na później mam 6 wpisów więc w nieaktywnych powinno być 12 (bo tyle się wyświetla po wybraniu tej opcji). Edytowane 4 Lutego 2010 przez mawek Odwiedź nowy seokatalog oraz internetowy katalog stron www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Jeśli w PA "grupy wpisów" kilka wpisów oznaczę jako "na później" to czy one nie powinny być odjęte od "Wpisy - nieaktywne (18)". Chodzi mi o liczbę w nawiasie.Powiedzmy w "na później mam 6 wpisów więc w nieaktywnych powinno być 12 (bo tyle się wyświetla po wybraniu tej opcji). Powinno i cholercia miałem już to poprawić - tym razem nie zapomnę. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 nie wiem czy to tylko u mnie ale jakoś coraz częściej pojawiają się wpisy bez adresu www. np teraz z 70 wpisów 6 było bez adresu Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Cóż poradzę... ti ten jedyny błąd którego póki co nie udało się zlokalizować. Podejrzewam gubienie sesji ale czy to na pewno to okaże się w 1.4 kiedy adres strony system będzie ponownie pobierał z inputa zamiast z sesji. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beybe Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 nie wiem czy to tylko u mnie ale jakoś coraz częściej pojawiają się wpisy bez adresu www. np teraz z 70 wpisów 6 było bez adresu To samo :| I właśnie też coraz częściej. - Katalog Najlepszych Blogów - Prowadzisz bloga? Dodaj go do katalogu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rainer Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 No ja też dziś miałem tego sporo, najwięcej jednego gościa co o e-bukach pisał. pozdrawiam Rainer SEO Club -- Krótkofalarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinewg Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Potwierdzam. U mnie podobnie - liczba zgłoszeń bez adresu www wzrasta... Dodaj swoją firmę do Katalog firm - https://otofirmy.pl | W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - https://seokatalog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 dobra poczekajmy do wersji 1.4 i wtedy najwyżej (jak trzeba będzie) będziemy zgłaszać ten błąd bo teraz to za dużo się nie zdziała Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flanker Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Można jaśniej, jak to bez www? Przecież niektórzy nie korzystają z adresów z www, strony dodane bez tych trzech literek działają poprawnie. katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty. Atrakcje turystyczne - wyjade.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Można jaśniej, jak to bez www? Przecież niektórzy nie korzystają z adresów z www, strony dodane bez tych trzech literek działają poprawnie. nie chodzi czy z www czy bez www, tylko o to ze jest wpis a nie widać w ogóle adresu , do której ma linkować wpis. i w tym momencie zaczynam się zastanawiać czy to czasem nie jest wina jakiejś wersji przeglądarki czy programu do katalogowania. bo osoba, którego email jest pixel...@..... dodał kilka stron i żadna z nich nie miała adresu - a nie dodawał ich za jednym razem Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) czy skrypt przy generowaniu mapy uwzględnia fakt iż G nie przyjmuje plików z większa ilością niż 50 tysi linków i trzeba to dzielić na większą liczę pliczków ? Edytowane 5 Lutego 2010 przez zgred Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 czy skrypt przy generowaniu mapy uwzględnia fakt iż G nie przyjmuje plików z większa ilością niż 50 tysi linków i trzeba to dzielić na większą liczę pliczków ? Jasne iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 przy konfiguracji grup wpisów i wybieraniu okienka reklamowego jest możliwość wybrania płatności: nie, kody, paypal. to teraz mam pytanie do czego jest ustawienie "nie" bo jak wybieram i ustawiam, że za linki zwrotne strona ma być wyświetlana w okienku to nie działa (nie pojawiają się żadne grupy podczas próby dodania strony do okienka) Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Okienko reklamowe dotyczy tylko grup płatnych (kody lub paypal) - być może w przyszłości będą jeszcze linki zwrotne ale wolałbym nie robić drugiego formularza bo od tego jest dodawanie/modyfikacja wpisu. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi